Σε νέο χώρο λειτουργεί το Κ.Ε.Π της δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου

Από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 το Κ.Ε.Π της δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου λειτουργεί σε νέο ιδιόκτητο χώρο επί της οδού Δ. Υψηλάντη στη θέση «Αλώνια», καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μετεγκατάστασής του από την προηγούμενη θέση του (οδ. Υψηλάντη 69) όπου λειτουργούσε έως τώρα.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση, «το Κ.Ε.Π της δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου συνεχίζει να προσφέρει τις αναβαθμισμένες και ποιοτικές υπηρεσίες του προς τους πολίτες, καθώς είναι επαρκώς εξοπλισμένο και στελεχωμένο, διαθέτει μεγαλύτερο χώρο υποδοχής και είναι ευκολότερα προσβάσιμος από το κοινό». «Προσπαθούμε καθημερινά για μία όσο το δυνατόν σύγχρονη διοίκηση και παραγωγική σε αποτελέσματα ώστε να κατορθώσουμε τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών», τόνισε ο κ. Γαβότσης.
Να σημειωθεί ότι το ΚΕΠ λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 20:00 (για το κοινό 19:30) και το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι (για το κοινό 13:30).
ΚΕΠ
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.