Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει επικίνδυνες παραβατικές συμπεριφορές στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία καταγγέλλει επικίνδυνες παραβατικές συμπεριφορές στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Αναλυτικά η καταγγελία:

Συνεχίζεται η παραβατικότητα στους χώρους του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Συνεχίζονται τα περιστατικά παραβατικότητας μέσα στους χώρους του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ συνέπεια της έλλειψης προσωπικού φύλαξης και της συγκέντρωσης πλήθους παραβατικών στοιχείων, παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες του Σωματείου και της ΠΟΕΔΗΝ.
Εργαζόμενοι, ασθενείς και επισκέπτες εξακολουθούν να ζουν εικόνες ντροπής: κλοπές, σεξουαλική παρενόχληση, διακίνηση και χρήση παράνομων ουσιών, χειροδικίες. Μόλις χθες, μια εβδομάδα μετά το τελευταίο Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ για το θέμα, σημειώθηκε άλλη μια ολική κλοπή αυτοκινήτου, συνοδού ασθενή αυτή τη φορά. Η κλοπή αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα μακρύ κατάλογο κλοπών και διαρρήξεων ιδιωτικής αλλά και δημόσιας περιουσίας.
Επίσης χθες βράδυ επιτέθηκαν σε Τραπεζοκόμο και Νοσηλεύτρια με βίαιο τρόπο και τις παρενόχλησαν σεξουαλικά.
Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά, την αδιαφορία της Διοίκησης του Νοσοκομείου για την κατάσταση που επικρατεί στο Α.Χ.Ε.Π.Α., καθώς παρά τις ανακοινώσεις και τις καταγγελίες για το θέμα κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί για την βελτίωση της κατάστασης.
Τέτοιες συμπεριφορές βάζουν σε κίνδυνο ασθενείς και εργαζόμενους. Τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για θέμα δημόσιας υγείας και ασφάλειας.
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα αυτά.
ΠΟΕΔΗΝ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.