Συνελήφθη έπειτα απο καταδίωξη διαρρήκτης αυτοκινήτων στο Ωραιόκαστρο

Συνελήφθη έπειτα απο καταδίωξη διαρρήκτης αυτοκινήτων στο Ωραιόκαστρο

Συνελήφθη τα ξημερώματα ημεδαπός έπειτα απο καταδίωξη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου.

Συγκεκριμένα ένα άτομο που κινούνταν με δίκυκλο προσπάθησε να διαρρήξει ΙΧ στην περιοχή του Παλαιοκάστρου. Έγινε όμως αντιληπτό από αστυνομικούς που όταν προσπάθησαν να τον ελέγξουν αυτός διέφυγε με το δίκυκλο που είχε στην κατοχή του.

Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους του Ωραιοκάστρου όπου τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Από την προανάκριση που διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι το άτομο πριν την απόπειρα διάρρηξης είχε διαπράξει και άλλες δύο διαρρήξεις σε ΙΧ αυτοκίνητα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα και προανάκριση.

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητή Μαρίνα επειδή έτυχε να είμαι στο συμβάν και γείτονάς μου παθών την καταδίωξη την ξεκίνησε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που αντιληφθεί τον διαρρηκτη την ώρα που έσπαγε αυτοκίνητο και τον καταδίωξε με το ιχ με την συνδρομή περιπολικών μέχρι την σύλληψη .

  2. Καραϊσκάκη γύρω στις 2.30 ενας ψηλός με άλλα δύο παλληκάρια σταμάτησαν σε φορτηγό που κάποιος προσπάθησε να διαρρήξει Μετά από λίγο ήρθε περιπολικό της άμεσης δράσης άκουσα από μπαλκόνι ότι ο τύπος με τα παλληκάρια ήταν αστυνομικός που καταδίωξε και τελικά μπλικαραν και συνέλαβαν συνάδερφοι του τον διαρρηκτη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.