Η πρώτη ελληνική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους

To Doggo είναι μια εφαρμογή για κινητά φτιαγμένη για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ενός ιδιοκτήτη σκύλου & του κατοικιδίου του.

Κατεβάστε δωρεάν την πρώτη ελληνική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους, δημιουργήστε το προφίλ του τριχωτού φίλου σας και απολαύστε την περιήγηση στην αγαπημένη εφαρμογή των σκύλων μας!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΑΣ

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Doggo, από το Google Play και από το App Store και συμπληρώστε τα βασικά στοιχεία του σκύλου σας. Mε το που δημιουργήσετε το προφίλ είστε ελεύθεροι να ξεκινήσετε την περιήγηση!

Ενεργοποιήστε το κουμπί “Διάθεση για παιχνίδι” που θα βρείτε στο προφίλ σας και δείξτε στους φίλους σας, ότι είστε διαθέσιμοι για τα πιο διασκεδαστικά playdate! Σε αντίθετη περίπτωση, απενεργοποιήστε το.

Χάθηκε ο σκύλος σας; Ενεργοποιήστε το κουμπί “Έχω χαθεί” μέσα απο το προφίλ σας και δώστε “σήμα” σε όλη την κοινότητα του Doggo, με το… φάρο και φυσικά τη φώτο προφίλ σας. Mε αυτόν τον τρόπο θα μπορούν και άλλοι χρήστες να έχουν το νου τους και να βοηθήσουν όσο μπορουν στην εύρεση του, όσο περισσότεροι-τόσο καλύτερα, σωστά;

Mε την ολοκαίνουρια λειτουργία του Doggo “Βρες με”, μπορείτε να εντοπίσετε ανά πάσα στιγμή όποιο φίλο σας θέλετε, πάνω στο Χάρτη και ταυτόχρονα να δείτε την ακριβή απόσταση σας! Αν είστε πολύ κοντά, μια βόλτα επιβάλλεται 🙂

Screenshot_2

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.