Η στιγμή του “άνοιξε τα μάτια” φωτορεπορτάζ

Και έφτασε η μοναδική στιγμή που οι πρωταγωνιστές του “άνοιξε τα μάτια” άνοιξαν τα μάτια τους και αντίκρισαν το νέο τους πρόσωπο!
Νέο πρόσωπο με πολυδιάστατη έννοια…και λόγω της μεταμόρφωσης τους σε κάποιον διάσημο star και λόγω της στάσης ζωής που άλλαξαν έπειτα από την περιπέτεια υγείας τους!
image
Οι δυο φοιτητές ψυχολογίας του city college, η Βασιλή Σαλβάρη και ο Νικόλας Marwan Zawaher,πραγματοποίησαν αυτό το project με κύριο σκοπό την ενίσχυση του ταμείου του δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης “ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ” για τους ανασφάλιστους καρκινοπαθείς,οποίοι είναι πολλοί στην Ελλάδα του 2014.
Ο τραπεζικός λογαριασμός για καταθέσεις είναι: 5228-003063-410 στην Τράπεζα Πειραιώς για το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – «νοιάζομαι» του νοσοκομείου.
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τους δυο φοιτητές μαζί με την διοικήτρια του ΑΝΘ Θεαγενείου νοσοκομείου,κ.Λιάνα Κουρτέλη Ξουρή η οποία εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τους φοιτητές για την στήριξη τους και για την ευαισθητοποίηση τους στο συγκεκριμένο θέμα.
image
Η αίθουσα του καταστήματος remvi ήταν κατάμεστη από κόσμο γεμάτο ευαισθησία και η στιγμή που όλοι μαζί γίνανε μια μεγάλη παρέα, που είχε να μοιραστεί πολλά κοινά,δεν άργησε καθόλου.
imageimageimage
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε μια από τις πρωταγωνίστριες της βραδιάς (η κ.Βούλα Πατούχα με το πολύχρωμο φόρεμα) μαζί με την παρέα της στην οποία ήταν και η πρόεδρος του “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ” η κυρία Ελένη Ντελιοπούλου (η κυρία που είναι αριστερά από την κυρία Πατούχα)
image
Η στιγμή των αποκαλυπτηρίων ήταν γεμάτη με χιλιάδες συναισθήματα!!
Δάκρυα χαράς και ανακούφισης,έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης και πολλά πολλά ακόμη συναισθήματα,που οι λέξεις είναι φτωχές για να τα περιγράψουν!!
imageimageimageimage
Στο τέλος της βραδιάς ήταν το αποκορύφωμα των συναισθημάτων..όταν και οι τέσσερις πρωταγωνιστές,μαχητές και ήρωες της ζωής,κάνανε μια τεράστια αγκαλιά και η αίθουσα γέμισε ΕΛΠΙΔΑ!!!!!!!
image
Μέσα στις επόμενες ημέρες το oraiokastro24 θα σας μεταδώσει στιγμιότυπα με εικόνα και ήχο!!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.