Λουκέτο σε 8 παιδικές χαρές του Ωραιοκάστρου

Πολύ λιγότερες από τις υπάρχουσες θα είναι σε λίγες μέρες οι παιδικές χαρές του Ωραιοκάστρου λόγω της εφαρμογής της οδηγίας που είχε εκδώσει το υπουργείου εσωτερικών αμέσως μετά το θανατηφόρο ατύχημα με θύμα ένα ανήλικο αγόρι σε λούνα παρκ της πρωτεύουσας.
Όπως αναφέρει στο αναλυτικό της ρεπορτάζ η εφημερίδα”Καρφίτσα“:

Στο δήμο Ωραιοκάστρου ο Δημήτρης Σαραμάντος επισημαίνει ότι το προσεχές χρονικό διάστημα επτά με οκτώ παιδικές χαρές θα κλείσουν καθώς τα οικόπεδα στα οποία είναι εγκατεστημένες δεν έχουν αποχαρακτηριστεί. «Στη δημοτική ενότητα Ωραιοκάστρου θα αναγκαστούμε να κλείσουμε οκτώ παιδικές χαρές. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άδεια για τις συγκεκριμένες αφού είναι εγκατεστημένες σε οικόπεδα, που δεν έχουν αποχαρακτηριστεί. Μέχρι τις 30 Ιουνίου που ζητάει το υπουργείο Εσωτερικών είναι αδύνατο να γίνει αυτό», αναφέρει. Σε ό,τι αφορά στις προδιαγραφές ασφάλειας, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου επισημαίνει ότι τηρούνται. «Οι προδιαγραφές ασφάλειας τηρούνται, όλα τα όργανα είναι ελεγμένα. Τώρα αν λείπουν και ορισμένες σημάνσεις αυτό είναι εύκολο να τοποθετηθούν αλλά να υπάρξει άδεια είναι αδύνατο» τονίζει και συνεχίζει: «οι καινούργιες παιδικές χαρές που κατασκευάζονται τώρα γίνονται με όλες τις προδιαγραφές. Αυτές που έχουν πρόβλημα είναι οι παλιές. Τότε δεν υπήρχαν διαθέσιμα οικόπεδα για αυτό έχουμε φτάσει τώρα σε αυτό το σημείο». «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε προσωρινή άδεια λειτουργίας, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε» καταλήγει.

vendo

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πλάκα μας κάνει ο πρώην; Όλες οι παιδικές χαρές του δήμου είναι μαύρο χάλι. Λεφτά να στρώσει προεκλογικά τους δρόμους είχε. Για τις παιδικές χαρές; Μπα. Κι αν θέλετε προδιαγραφές ασφαλείας δείτε την κεντρική παιδική χαρά του Κονταξοπούλιου να καταλάβετε. Απλά δεν υπάρχουν. Βρε ουστ!!!

    • βρε μπόζο δεν πρέπει να γίνει έλεγχος πριν ξεκινήσουν να τις φτιάχνουν τις παιδικές χαρές ή θέλεις να πληρώνουμε εγώ και εσύ τζάμπα;Για να έρθει κάποιος μια ωραία πρωια να τα γκρεμίσει και να κάνει μεζονέτες που δεν θα έχουν πάρκιν αλλά υπόγεια;αυτά τα ωραία έγιναν επί Μπάτου που στήριξε τους άλλους δύο στις εκλογές και όχι τον “πρώην”.Για να μην είμαστε χρυσόψαρα…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.