Η Pet vision μεριμνά για την σίτιση των αδέσποτων στον Δήμο Ωραιοκάστρου

Η Petvision μεριμνά για την σίτιση των αδέσποτων στον Δήμο Ωραιοκάστρου

Έξι ταΐστρες και δέκα ποτίστρες θα τοποθετηθούν στον δήμο Ωραιοκάστρου έπειτα από χορηγία της εταιρείας “Petvision – Τεληωρίδης Ι. – Παπαδόπουλος Α. ΟΕ.”
H Pet vision προσέφερε επίσης ποσότητες τροφών, που θα διατεθούν με μέριμνα του δήμου τόσο στη φιλοζωική όσο και σε μεμονωμένους εθελοντές που έχουν αιτηθεί της ειδικής βεβαίωσης, για να προχωρούν στη σίτιση αδέσποτων.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν σε σημεία της Καλλιθέας, της Μυγδονίας και του Ωραιοκάστρου όπου από σχετική καταγραφή που γίνεται διαπιστώνεται ότι υπάρχουν οι μεγαλύτερες ανάγκες.

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα αδέσποτα πρέπει να βρούνε σπίτι ή να υπάρχει κάποιο καταφύγιο ζώων! Σε καμία πολιτισμένη χώρα δεν ζούνε αδέσποτα στους δρόμους, να βρωμίζουν, να δαγκώνουν και να ειναι η μετακίνηση με ποδήλατο, μηχανάκι η με τα πόδια αδύνατη! Ούτε για τους ανθρώπους μα ούτε και για τα ζώα δεν είναι καλό αυτό. Θέατρο του παραλόγου έχουμε καταντήσει!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.