Φύλακες τοποθετούνται στα γήπεδα Ωραιοκάστρου

Φύλακες τοποθετούνται στα γήπεδα Ωραιοκάστρου

Δημοτικούς φύλακες επιστράτευσε ο δήμος Ωραιοκάστρου, με σκοπό να αποτραπούν φαινόμενα ταυτόχρονης συγκέντρωσης πληθυσμού στην περιοχή του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου, η οποία λόγω της γειτνίασής της με τον ορεινό όγκο αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία για περίπατο και άθληση στο Ωραιόκαστρο.

«Η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας είναι για εμάς στόχος άμεσης προτεραιότητας. Για τον λόγο αυτό απευθυνθήκαμε στις αστυνομικές αρχές, ζητώντας την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο συγκεκριμένο σημείο. Συγχρόνως, όμως, τοποθετήσαμε και δημοτικούς φύλακες, που προτρέπουν τους πολίτες να τηρούν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν θεσπιστεί για την αποτροπή της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού», ανέφερε σχετικά ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Αθλητισμού Δαμιανός Ιωσηφίδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί πράγματι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών του Ωραιοκάστρου ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.