Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβίστηκαν τα “τσιμεταρισμένα” γατάκια

Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβίστηκαν τα “τσιμεταρισμένα” γατάκια

Έκκληση απευθύνει ο γνωστός δημοσιογράφος και ακτιβιστής Δημήτρης Καραμπουρούνης στους φιλόζωους, οι οποίοι πηγαίνουν στο σημείο όπου προχθές εργάτες οι οποίοι έκαναν την ανάπλαση του πεζοδρομίου επί της οδού Αφροδίτης στη συμβολή των οδών Αφροδίτης και Μιχαήλ Καλού πέρασαν πλάκες πεζοδρομίου σε καταπακτή στην οποία γνώριζαν ότι από κάτω υπήρχαν έξι γάτες με τη δικαιολογία ότι “Τα γατάκια τα είχε βγάλει ο ιδιοκτήτης του κτιρίου την προηγούμενη ημέρα”.

Όμως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε αφού μετά από πολύωρες προσπάθειες του γνωστού δημοσιογράφου και ακτιβιστή, απεγκλωβίστηκαν από το υπόγειο μετά και από την παρέμβαση της ειδικής “Ομάδας διάσωσης και απεγκλωβισμού ζώων” του κυρίου Στέλιου Γερονυμάκη, 4 γάτες, τρία μικρά και η μητέρα τους.

Έπειτα από έρευνα του δικηγόρου του κου Καραμπουρούνη, Βασίλη Αγγελή στο Υποθηκοφυλακείο Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε ο αληθινός ιδιοκτήτης του κτιρίου ο οποίος δύο φορές πήγε στο σημείο και έγινε σχετική έρευνα εντός του εγκατελειμμένου κτιρίου, με αποτέλεσμα να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν πια ίχνη ζωής στο σημείο.

Την έκκληση απευθύνει ο γνωστός δημοσιογράφος και ακτιβιστής στους φιλόζωους ώστε να μην πηγαίνουν στο σημείο για να βοηθήσουν διότι δεν υπάρχουν πλέον γάτες εντός του κτιρίου.

Κάποιοι άνοιξαν την τρύπα με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να ξανά εγκλωβιστούν άλλες γάτες στο σημείο.

Απίστευτο: Εργάτες του δήμου Θεσσαλονίκης τσιμέντωσαν 5 γατάκια, βίντεο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.