Ωραιόκαστρο: Έλαμψε δια της απουσία της η διοίκηση απο το φιλανθρωπικό χορό του “Χρήστου Τσελεπίδη”

Ωραιόκαστρο: Έλαμψε δια της απουσία της η διοίκηση απο το φιλανθρωπικό χορό του “Χρήστου Τσελεπίδη”

Την Παρασκευή 15/9/2023 το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Χρήστος Τσελεπίδης” μετά απο αρκετά χρόνια απουσίας, λόγω κορονοϊού που είχε βάλει τέλος στις εκδηλώσεις, επέστρεψε με ακόμη πιο επίκαιρο σκοπό. Μεγάλο μέρος των εσόδων θα δοθούν στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας απο την φονική πλημμύρα.

Πλήθος κόσμου ήταν εκεί να στηρίξει την προσπάθεια αυτή.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι σχολίασαν το ίδιο πράγμα: οτι κανένας απο την διοίκηση Τσακίρη δεν έδωσε το παρών.
Οχι μόνο για το φιλανθρωπικό χαρακτήρα του σωματείου και της συγκεκριμένης βραδιάς, αλλά και για το γεγονός οτι πολλοί απο την διοίκηση γνώριζαν προσωπικά τον Χρήστο Τελεπίδη.

Η πρώην πρόεδρος του σωματείου, κ. Κική Ισχονοπούλου σχολίασε την απουσία γράφοντας στο προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :

Στην πρώτη εκδήλωση του Σωματείου “Χρήστος Τσελεπίδης “…χωρίς τον τίτλο της Προέδρου και η συγκίνηση μου μεγάλη καθώς και η χαρά μου για την συμμετοχή του κόσμου..
Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω ως ΔΣ πια, αλλά μπορώ να σας ευχαριστήσω σαν Κική που τιμάτε όλη αυτή την προσπάθεια 12 χρόνια τώρα.
Το Σωματείο μας έχει χάρη στην στήριξη σας μια ξεχωριστή θέση στην κοινωνία του Ωραιοκάστρου και αυτό φαίνεται κάθε ημέρα.
Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την Αυτοδιοίκηση ένας λόγος βασικότερος όλων ήταν η μη εμπλοκή του σωματείου και των δράσεων του στην πολιτική .
Φάνηκε βέβαια πως δεν τα κατάφερα.
Με μεγάλη λύπη είδα πως δεν αρκεί καμία πρόθεση να μην προκαλείς, να μην σηκώνεις τους τόνους, να μην εμπλέκεσαι σε λεκτικές διαμάχες και κοκορομαχίες χωρίς ουσία.
Δεν κατάφερα να κρατήσω μακριά το λειτούργημα αυτό από την πολιτική αντιπαλότητα και ματιά που συγκεκριμένη μερίδα, διαθέτει.
Έτσι.. όπως πολύς κόσμος παρατήρησε, την συγκεκριμένη βραδιά, δεν εκπροσωπήθηκε η δημοτική αρχή ούτε από ένα στέλεχος της.. όχι πολλά.. ούτε από ένα.. και πολλά δεν θα περίμενα γιατί ξέρω πως οι υποχρεώσεις είναι πολλές και το αντιλαμβάνομαι.. αλλά ούτε ένας βρε παιδιά?
Παντού και πάντα παρόντες και εκεί κάνεις?
Γιατί?
Για ποιον λόγο?
Τι σχέση έχει αυτή η προσφορά αγάπης με την πολιτική?
Τί ακριβώς ανταγωνισμό βλέπετε με τον συγκεκριμένο κοινωνικό φορέα που κοσμεί τον Δήμο μας..
Και αν αποφάσισα εγώ μία Κική, εσείς τί κακό βρήκατε σε αυτό?
Δημοκρατικά επέλεξα να ασχοληθώ με την Αυτοδιοίκηση λόγω αγάπης προς τον θεσμό.
Το σωματείο γιατί να δέχεται τέτοια απαξίωση?
Λυπάμαι στο βαθμό που φταίω και ζητώ συγνώμη από το νέο ΔΣ και όλο τον κόσμο
Εσείς κάντε την δική σας αυτοκριτική και αν κάπου δεχτείτε ότι σφάλατε, αλλάξτε το σκηνικό.
Μην ξεχνάτε υπάρχει ένα όνομα, μια απώλεια, μία οικογένεια που αξίζει τον σεβασμό μας..!!

Στο Ωραιόκαστρο η ζωή θα μοιραστεί και θα γιορταστεί ξανά στις 24/9/2023

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.