Ιδιωτικές συνομιλίες στη δημοσιότητα – Τι απαντά ο τοπικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου

Ιδιωτικές συνομιλίες στη δημοσιότητα
Τι απαντά ο τοπικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου

Ο κύριος Απόστολος Βαρβέρης, τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Ωραιοκάστρου από τη Λαϊκή Συσπείρωση, μετά το πέρας της  χθεσινής τηλεδιάσκεψης του Συμβουλίου, δείτε σχετικά εδώ, ξεκίνησε μία ιδιωτική συνομιλία που εν αγνοία του μεταδιδόταν ζωντανά από το κανάλι του δήμου στο YouTube.

Η συγκεκριμένη συνομιλία αναρτήθηκε σε τοπική ιστοσελίδα μέσα σε άρθρο με θέμα την φρασεολογία του τοπικού συμβούλου.

Άμεσα ο κ.Βαρβέρης προχώρησε στην παρακάτω τοποθέτηση προς το συγκεκριμένο site:

“Η ιστοσελίδα σας, χρησιμοποιώντας απαράδεκτα μία ιδιωτική τηλεφωνική συνομιλία μου, προσπαθεί για μία ακόμα φορά να στηρίξει την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου.

Όπως γνωρίζετε, η συνομιλία αυτή έγινε μετά τη λήξη της για μία ακόμα φορά ακύρωσης της συνεδρίασης του Τ.Σ., με ευθύνη και πάλι της Προέδρου του. Όταν κατά συνέπεια, θα έπρεπε να διακοπεί η μετάδοση της τηλεδιάσκεψης. Όταν με ευθύνη της δημοτικής αρχής, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο συνομιλία εκτός της συνεδρίασης. Όταν η ιδιωτική συνομιλία έγινε μετά από ένα γενικό κλίμα έντασης και αποχωρήσεων. Όταν η Πρόεδρος, παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και δημοκρατίας, αρνήθηκε να βάλει σε ψηφοφορία πρόταση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, για συζήτηση προ Ημερήσιας Διάταξης, του τρόπου λειτουργίας του οργάνου. Αυτά στο άρθρο σας, ουσιαστικά συγκαλύπτονται.

Η παρεμπόδιση των παρεμβάσεων της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ δεν αποτελεί αποκλειστικό φαινόμενο του συγκεκριμένου Προεδρείου. Αυτό ωστόσο δεν το απαλλάσσει από τη μακρόχρονη παράλυση όλων των διαδικασιών και ούτε μπορεί να καλυφθεί από ένα ατυχές σχήμα λόγου.

Παρακαλώ για τη δημοσίευση του παρόντος, χωρίς παρερμηνείες.

Υ.Γ.  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Δήμος κατέβασε από το διαδίκτυο το επίμαχο θέμα, πράγμα που πρέπει να κάνετε και εσείς.”

21-10-2020
Απόστολος Βαρβέρης
ΛΑΪΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.