Κάτι νέο και όμορφο ξεκίνησε στην Νεοχωρούδα

Κάτι νέο και όμορφο ξεκίνησε στην Νεοχωρούδα!
Ο Α.Σ. ΑΓ. Γεώργιος Νεοχωρούδας (Saint George από τώρα και στο εξής) δημιουργήθηκε από μια μικρή παρέα η οποία ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στα ανοιχτά γήπεδα της περιοχής. Όσο περνούσαν τα χρόνια μεγάλωνε η παρέα αλλά και η αγάπη για το άθλημα!

Φτάνοντας στο 2006 και ενω η παρέα αυτή μεγάλωσε έγινε Αθλητικός Σύλλογος πραγματοποιοντας ενα όνειρο ζωής. Πρωτεργάτης καθώς και ιδρυτικο μέλος είναι ο Πρόεδρος Βασίλης Σαρμής καθώς και ο αντιπρόεδρος Στέλιος Κωστής βετεράνος καλαθοσφαιριστής του Άρη και του Αία Ευόσμου. Έναυσμα για την δημιουργία αποτέλεσε ένα τραγικό περιστατικό για την κοινωνία της Νεοχωρούδας ο άδικος χαμός του πατέρα του προέδρου, του Γεωργίου Σαρμή εκ του οποίου πήρε και το όνομα της η ομάδα , ως ένα ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του.

Η παρθενική συμμετοχή του Saint George ήταν την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 στο εργασιακό πρωτάθλημα ΑΣΕΘ και πλέον έχει συνεχή παρουσία στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ τόσο με ανδρικά τμήματα όσο και με αναπτυξιακά.

Απο πέρυσι (2016) και έπειτα από απαίτηση της τοπικής κοινωνίας ιδρύθηκε και λειτουργεί η Saint George Basketball academy η οποία προσφέρει στους μικρούς αθλητές μια ολοκληρωμένη προπόνηση με σταδιακή εκμάθηση του αθλήματος με κύριο γνώμονα την αγάπη για το μπάσκετ και την διασκέδαση όλων των παιδιών-μικρών αθλητών. Η Ακαδημία αποτελείται από τμήματα Junior τμήματα μίνι καθώς και αγωνιστικά Στόχος της Ακαδημίας είναι η διασκέδαση και παράλληλα η εκμάθηση του αθλήματος και ανταμοιβή μας το χαμόγελο όλων των παιδιών στο τέλος της προπόνησης καθώς και η εκπροσώπηση της τοπικής κοινωνίας με τα αγωνιστικά τμήματα στα πρωταθλήματα της εκασθ.

Με πηγή ενέργειας τους μικρούς αθλητές ο Saint George διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις που τείνουν να γίνουν θεσμός όπως το τουρνουά 3 on 3, επισκέψεις σε γήπεδα μεγάλων συλλογών της Θεσσαλονίκης καθώς και επισκέψεις σε ιστορικούς για το άθλημα χώρους και μουσεία! Επίσης ο Saint George συμμετέχει σε πολλές δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα δείχνοντάς και ένα άλλο κοινωνικό και περιβάλλοντολογικο πρόσωπο πέραν του αθλητικού!

Στον αθλητικό τομέα κάθε χρονιά που περνάει μας βρίσκει έχοντας στην δύναμη μας περισσότερους αθλητές περισσότερους φίλους αλλά και καινούρια μέλη.

Μέσω του Saint George προωθείται και αναπτύσσεται το αγαπημένο μας άθλημα στην ευρυτερη περιοχή του Ωραιοκαστρου με βασικές αρχές το ήθος και τον σεβασμό σε όλους όσους υπηρετούν το άθλημα.

Τέλος έχοντας γνώση της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας καθως και τις δυσκολίες που περνάνε όλες οι οικογένειες προσφέρουμε ειδικές ( μειωμένες) τιμές στις συνδρομές μας στους συνανθρώπους μας που έχουν οικονομικά προβλήματα γιατί η μόνη και πραγματική ανταμοιβή μας είναι το χαμόγελο των παιδιών…!
Facebook Άγιος Γεώργιος Νεοχωρούδας
Instagram st.georgebc
Email [email protected]
YouTube St. George bc TV
Τηλέφωνα επικοινωνίας
Σαρμης Βασίλης 6932983287
Κωστής Στέλιος 6944801810

Άγιος Γεώργιος Νεοχωρούδα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.