Φινάλε με νίκη για τις νεανίδες του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ολοκληρώθηκαν με νίκη οι υποχρεώσεις της ομάδας νεανίδων του Μυγδονιακού, την Δευτέρα 22/1/2018 στο ιστορικό γήπεδο της ΧΑΝΘ. Μετά από ένα κατά κοινή ομολογία πολύ υψηλού επιπέδου και ανταγωνισμού πρωτάθλημα νεανίδων στη φετινή αγωνιστική περίοδο, η ομάδα της Μυγδονίας πέτυχε να τερματίσει στην 3η θέση του Α’ Ομίλου της Β’ φάσης, μία ανάσα από το final 4 του Πρωταθλήματος 2017 – 2018.
Για την ιστορία, οι νεάνιδες του Μυγδονιακού κέρδισαν την αντίστοιχη ομάδα της ΧΑΝΘ με 1-3(19-25)(25-22)(22-25)(10-25) έχοντας συγκεντρώσει σε αυτό το πρωτάθλημα συνολικά 11 νίκες (8/8 στην Α’ φάση, 3/5 στη Β’ φάση) και μόλις 2 ήττες εκ των οποίων η μία στο τάι – μπρέικ. Εξαιρετικά θετικός και ελπιδοφόρος αυτός ο απολογισμός εάν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Μυγδονιακός συμμετέχει μόλις για 2η χρονιά σε πρωτάθλημα νεανίδων και ότι την ομάδα αποτέλεσαν οι παγκορασίδες του συλλόγου και δύο πολύ σημαντικές καλοκαιρινές προσθήκες.
Ο λόγος γίνεται για την “έμπειρη” Δάκου Λιάνα και την “ασταμάτητη” Μυλωνά Άννα που ενσωματώθηκαν στο συνόλο των αθλητριών που πέρσι έφτασαν στο τελικό του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων και που κατάφεραν να συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος Νεανίδων. Η Άννα και η Λιάνα στον τελευταίο τους αγώνα ως νεάνιδες, αγωνίστηκαν με κέφι και πανηγύρισαν την νίκη αποχαιρετώντας με ιδανικό τρόπο αυτό τον θεσμό στον οποίον δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό που είναι βέβαιο και για τις δύο εξαιρετικές αθλήτριες είναι ότι συνεχίζοντας την αθλητική τους σταδιοδρομία και συμμετέχοντας στην γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τα μέγιστα, αφού διαθέτουν όλα τα απαραίτητα προσόντα και τις ευκαιρίες να το αποδεικνύουν.
Μεγάλο φινάλε για τις “γυναίκες” πλέον Μυλωνά και Δάκου, εξίσου μεγάλο φινάλε με πολλές υποσχέσεις για τις καλύτερες του Μυγδονιακού, αφού σύντομα οι μικρές του συλλόγου ρίχνονται στη μάχη του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων θέλοντας να κλείσουν μισοτελειωμένες υποθέσεις από πέρσι. Καλή συνέχεια Λιάνα και Άννα και καλή επιτυχία στις παγκορασίδες του Μυγδονιακού!
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Καραντάκη Δήμητρα (C), Μυλωνά Άννα, Καραγιάννη θέη, Χατζησακούλα Χριστίνα, Λάκη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Δάκου Λιάνα (L), Κυρμανίδου Μαρία, Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μαράνα Γεωργία.
ΧΑΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: (Ντινόπουλος Χρήστος) Κουρτίδου Παρασκευή (C), Νατσίδου Δήμητρα, Ρωσσιάδου Ήλια, Ιεροκλή Ανδρονίκη, Κουνουπίδου Άννα, Δόση Ελευθερία, Δημητρακάκη Ευγενία (L), Κάπα Βερώνη (L), Διαμάντη Αριάδνη, Πάντου Φανή, Πάντου Κατερίνα, Τσακτσιρλή Θεοδώρα, Κρανά Λουκία, Πάρναλη Ελένη.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.