Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, από αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να φυλάγεσαι!

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, από αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να φυλάγεσαι!

Κράτησέ τον μακριά ή -ακόμα καλύτερα- βγάλ’ τον τελείως από τη ζωή σου

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που χαλάνε την καλή σου διάθεση, σε γεμίζουν αρνητισμό και σε παρασύρουν στο δικό τους μίζερο και μουντό κόσμο. Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια του Νερού, μην τους αφήσεις να σε τυλίξουν με τη μαυρίλα τους. Κράτησέ τους μακριά ή -ακόμα καλύτερα- βγάλε τους τελείως από τη ζωή σου γιατί μόνο έτσι θα δεις προκοπή.

Παρακάτω θα βρεις ποιον τύπο ανθρώπου, πρέπει να διώξεις από τη ζωή σου:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως Καρκίνος, σου είναι εύκολο να εκφράσεις το πώς νιώθεις, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όποιος σε εμποδίζει να το κάνεις, βάζοντάς μπροστά σου «απαγορευτικά» ή κάνοντάς σε να αισθανθείς άβολα για τα συναισθήματά σου είναι τοξικός για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις μια δυσκολία στο να εμπιστευτείς άλλους ανθρώπους, ωστόσο, οφείλεις να ακούς το ισχυρό σου ένστικτο. Εάν με το που έρθεις σε επαφή με κάποιον νιώσεις ότι δεν είναι εντάξει, το πιο πιθανό είναι να έχεις δίκιο, οπότε δε χρειάζεσαι κανέναν επιπλέον λόγο για να τον απομακρύνεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι το πιο γλυκό και ευγενικό ζώδιο. Βάζεις συνεχώς τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων πάνω από τα δικά σου, όμως τραβάς και άτομα που σε εκμεταλλεύονται, πατώντας πάνω στην ευαισθησία σου. Οπότε, καλό θα ήταν να μην τα αφήνεις καν να μπουν στη ζωή σου γιατί θα γεμίσεις αρνητική ενέργεια.

astrology.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.