Καταγγελία στο oraiokastro24 για αδιαφορία του Δήμου Ωραιοκάστρου σε επικίνδυνη λακκούβα

Καταγγελία στο oraiokastro24 για αδιαφορία του Δήμου Ωραιοκάστρου σε επικίνδυνη λακκούβα

Μια ακόμη καταγγελία στάλθηκε στο oraiokastro24 απο κατοίκους της πόλης  του Ωραιοκάστρου για μια λακκούβα που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ως προς την σωματική ασφάλεια των πολιτών της περιοχής. Τονίζεται στο κείμενο η αδιαφορία απο πλευράς του Δήμου στις επιστολές που έχουν στείλει οι πολίτες.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της καταγγελίας όπως μας στάλθηκε μαζί με το φωτογραφικό υλικό:

Εδώ και 13 ήμερες έχει δημιουργηθεί σοβαρή λακκούβα στο οδόστρωμα στο κεντρικό δρόμο της ΒΙΠΕ Σίνδου, στο κομμάτι που ανήκει στη δικαιοδοσία του Δήμου Ωραιοκάστρου. Το σημείο βρίσκεται απέναντι από το πρατήριο ΕΚΟ μετά τις γραμμές του τραίνου.

Η άσφαλτος έχει ξηλωθεί πλήρως και, λόγω της διέλευσης χιλιάδων φορτηγών ανά ήμερα, εκτοξεύονται τεμάχια άνω των 10 εκατοστών και κινδυνεύουμε κάθε ήμερα με σοβαρό τραυματισμό.

Αν και έχουμε ειδοποιήσει το δήμο εδώ και 13 ήμερες και έχουμε στείλει και στον Αντιδήμαρχο κ. Καζαντζίδη φωτογραφίες, και ενώ αναφέραμε τον κίνδυνο πολύ σοβαρού τραυματισμού ο δήμος έχει αδιαφορήσει. Μας απάντησε πως δεν έχει σύμβαση για τεχνικά έργα και πως σε μερικές εβδομάδες που θα έχει θα μπορεί να το φτιάξει! Ζητήσαμε έστω να μπουν κάποια εμπόδια και σημάνσεις προσωρινά. Ούτε αυτό έγινε. Η λακκούβα έχει πια υπερδιπλασιαστεί και σήμερα με τη βροχή, δε φαίνεται και πέφτουν βαρέα οχήματα μέσα με μεγάλο κίνδυνο για εμάς. Δείτε στη σημερινή φωτο το μέγεθος το οποίο πια είναι άνω των 5 μέτρων.

ΓΙΝΕ ΡΕΠΟΡΤΕΡ

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.