Κούγιας: «Σάπισαν στο ξύλο» την Πισπιρίγκου για να ομολογήσει

Κούγιας: «Σάπισαν στο ξύλο» την Πισπιρίγκου για να ομολογήσει

«Όταν λέω έφαγε ξύλο, έφαγε πολύ ξύλο. Αλλά δεν ομολόγησε», υποστήριξε ο ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης

«Αστυνομικοί σάπισαν στο ξύλο τη Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να ομολογήσει», δήλωσε σε ραδιόφωνο της Πάτρας ο ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης , Αλέξης Κούγιας.

Ο κ.Κούγιας είπε χαρακτηριστικά «όταν σου λέω έφαγε ξύλο, έφαγε πολύ ξύλο. Αλλά δεν ομολόγησε. Άλλο αν εκείνες τις ημέρες η μάνα και η αδελφή της δεν έκαναν κάτι γι αυτό, μέσα στον πανικό που υπήρξε. Ισχύει ότι σας λέω. Εφαγε πολύ ξύλο στην Αστυνομία η κατηγορουμένη»!

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας τα ‘βαλε με τον Γρηγόρη Λέων και τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα, ενώ χαρακτήρισε «σενάριο» την δικογραφία που συνέταξε η Αστυνομία στην Αθήνα. Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας «παίρνω μία δικογραφία, την διαβάζω και βλέπω, και κρίνω τα στοιχεία. Εχω βάλει ανθρώπους να ομολογήσουν αν κρίνω ότι όντως είναι ένοχοι»!

Πρώτο Θέμα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.