Λαϊκή Συσπείρωση:Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα

Δελτίο τύπου
Από την Κυριακή το απόγευμα μέχρι σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος του Ωραιοκάστρου δεν έχει νερό. Ιδιαίτερο είναι το πρόβλημα στον οικισμό Παλαιοκάστρου στον οποίο η ΕΥΑΘ έχει κόψει το νερό δυο ολόκληρες μέρες με συνέπεια χιλιάδες να είναι οι κάτοικοι χωρίς νερό. Υπάρχουν πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά που έχουν άμεση ανάγκη το νερό. Με τη διακοπή του νερού προκύπτει σοβαρότατο πρόβλαμα στις οικογένειες με παιδιά, καθώς και στην προσωπική υγιεινή των κατοίκων και την θέρμανση των σπιτιών τους.

Η ΕΥΑΘ όφειλε να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Όλα τα τελευταία χρόνια η μια αύξηση έρχεται μετά την άλλη με αποτέλεσμα το νερό να το πληρώνουμε χρυσάφι.

Η ΕΥΑΘ είναι πλέον ιδιωτική εταιρεία με σκοπό το κέρδος. Αυτό έχει άμεση σχέση με το πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζουμε τις τελευταίες μέρες αφού κάθε εργασία στο δίκτυο για την ΕΥΑΘ είναι ένα πρόσθετο έξοδο που μειώνει την κερδοφορία της.
• Απαιτούμε άμεση λύση στο πρόβλημα από ΕΥΑΘ-Δήμο-Κράτος
• Μη μένουμε αδρανείς. Συσπείρωση και αγώνας για τα αδιαπραγμάτευτα δικαιώματά μας.
Λαϊκή συσπείρωση,laiki sispirosi

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.