Λύση για την πρόσβαση στο Κονταξοπούλειο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25.2.2014

Πολιτεία με Όραμα:
Λύση για την πρόσβαση στο Κονταξοπούλειο

Η ανυπαρξία της σημερινής δημοτικής αρχής είναι δεδομένη από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του δήμου. Για περισσότερο από τρία χρόνια δεν κατάφερε αποδεδειγμένα πλέον να υλοποιήσει ούτε τα υποτυπώδη. Η δημοτική παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» και ο επικεφαλής της, Αστέριος Γαβότσης έχουμε κατά καιρούς καταγράψει τα κακώς κείμενα της προσωρινής διοίκησης του δήμου και έχουμε αναδείξει προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες και των τριών δημοτικών ενοτήτων του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.
Ένα από τα σοβαρά προβλήματα του δήμου μας είναι η πρόσβαση στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο. Παρά τις έντονες και σχεδόν καθημερινές οχλήσεις από τους δημότες μας η απερχόμενη διοίκηση αδυνατεί, αδιαφορεί, κωφεύει και δυστυχώς δε δίνει λύσεις στο σοβαρό αυτό θέμα.
Η πρόσβαση στο Κονταξοπούλειο είναι επικίνδυνη όχι μόνο για τους πεζούς αλλά και για τα οχήματα. Εκατοντάδες συμπολίτες μας καθημερινά εκτίθενται σε κίνδυνο. Γονείς και παιδιά που καθημερινά γυμνάζονται στο χώρο του Κονταξοπούλειου αλλά και οδηγοί, οι οποίοι στην προσπάθεια τους για μια πιο γρήγορη πρόσβαση δεν ακολουθούν τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα τους.

Η παράταξή μας ήδη έχει θέσει το θέμα σε εξειδικευμένα στελέχη της προκειμένου να προτείνουν τη βέλτιστη πρόταση η οποία θα εξασφαλίσει την ασφαλή πρόσβαση εκατοντάδων συμπολιτών μας στο γυμναστήριο.

Θα δώσουμε λύση γιατί γνωρίζουμε να καταγράφουμε τα προβλήματα, γιατί έχουμε εξειδικευμένα στελέχη, ξέρουμε που θα αναζητήσουμε πόρους και πως θα αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες προκειμένου να διορθώσουμε και να ξεκινήσουμε έργα που θα αλλάξουν την εικόνα του δήμου μας και τη ζωή των δημοτών μας.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δώσουμε λύση για τη πρόσβαση στο Κονταξοπούλειο και θα τη δώσουμε!
Γραφείο Τύπου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.