Μαθητές και μαθήτριες από τον Δ. Ωραιοκάστρου έπαιξαν μπάλα και έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα

Μαθητές και μαθήτριες από τον Δ. Ωραιοκάστρου έπαιξαν μπάλα και έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα

Μαθητές και μαθήτριες από τον Δήμο Ωραιοκάστρου φόρεσαν φανέλες διαφορετικών ποδοσφαιρικών ομάδων, έδωσαν τα χέρια και έπαιξαν μπάλα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα.
Το 3ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ωραιοκάστρου, την αντιδημαρχία Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής και την Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το όνομα του Άλκη, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ποδοσφαιρικό αγώνα στο Γήπεδο Ωραιοκάστρου. Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο του άξονα «Ολυμπιακά Ιδεώδη – Ηθικά Ζητήματα», με στόχο την προαγωγή της γνώσης σε θέματα που σχετίζονται με την αποφυγή της βίας στα γήπεδα.
Συμμετείχαν συνολικά 208 μαθήτριες και μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, καθώς επίσης και μαθήτριες και μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου.
Τα παιδιά συμμετείχαν στον αγώνα ποδοσφαίρου φορώντας φανέλες διαφορετικών ποδοσφαιρικών ομάδων, ελληνικών και ευρωπαϊκών, οι οποίες ήταν ευγενική χορηγία των σωματείων της Super League 1, αλλά και συνδέσμων φιλάθλων προς το σχολείο.
Στον αγώνα συμμετείχαν ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο δημοτικός υπάλληλος και πρώην διαιτητής Super League, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, ο πρόεδρος, Άγγελος Τσιτιρίδης και μέλη του Συμβουλίου Νέων Δήμου Ωραιοκάστρου, ενώ χαιρέτισαν η αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής, Ευαγγελία Δρόσου, ο διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Δεληγιάννης και ο εκπρόσωπος της Δομής 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το όνομα του Άλκη, Λευτέρης Παππάς.
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, γρασίδι και κείμενο
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.