Μαρκέλλα: Η στιγμή που η γυναίκα αφήνει ελεύθερη την μικρή,βίντεο ντοκουμέντο

Μαρκέλλα: Η στιγμή που η γυναίκα αφήνει ελεύθερη την μικρή,βίντεο ντοκουμέντο

Κουρασμένη, κρατώντας τη σχολική τσάντα της, περιπλανιόταν στον δρόμο η 10χρονη Μαρκέλλα που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη. Το θρίλερ της εξαφάνισης έλαβε τέλος το πρωί του Σαββάτου, όταν έγινε γνωστό ότι το κοριτσάκι βρέθηκε σε βενζινάδικο στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το Open Tv έφερε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο κατά το οποίο η φερόμενη ως απαγωγέας του κοριτσιού, φτάνει στο βενζινάδικο. Η μικρή τρέχει από πίσω της, όπως φαίνεται στα πλάνα που εξασφάλισε το Ανοικτό Κανάλι.

H κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε από τις Αρχές στην Παραλία της Κατερίνης, στην Πιερία.

Εδώ και περισσότερες από τρεις ώρες καταθέτει στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, είναι ηλικίας περίπου 35 ετών και φέρεται να απήγαγε τη 10χρονη από τη γειτονιά της και να την άφησε ελεύθερη έπειτα από 44 ώρες.

Στο μεταξύ, στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στη 10χρονη Μαρκέλλα διαπιστώθηκε ότι μεταξύ άλλων της είχε χορηγηθεί μέχρι και κοκαΐνη! Παράλληλα, στις ίδιες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως στη μικρή είχε χορηγηθεί και πολύ βαρύ ηρεμιστικό που χρησιμοποιείται πολλές φορές σε «βαριές» περιπτώσεις. Η 10χρονη Μαρκέλλα αναγνώρισε την κοκκινομάλλα που φέρεται να την άρπαξε, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

ΚΑΛΟΚΑ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.