Ωραιόκαστρο:Ενημέρωση και τοποθέτηση δημάρχου για τη δομή φιλοξενίας προσφυγόπουλων στο Παλαιόκαστρο,βίντεο

Ωραιόκαστρο:Ενημέρωση και τοποθέτηση δημάρχου για τη δομή φιλοξενίας προσφυγόπουλων στο Παλαιόκαστρο,βίντεο

Στο έκτακτο τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου που πραγματοποιήθηκε χθες, έπειτα από αίτημα τεσσάρων συμβούλων με θέμα τη δημιουργία δομής φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφυγόπουλων στο Παλαιόκαστρο σε ιδιωτικό χώρο, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου ενημερώνει και τοποθετείται στο σώμα  για όσα αυτός γνωρίζει και όλοι οι άλλοι αγνοούν καθώς δεν δόθηκε η ευκαιρία, λόγω κορονοϊού, να υπάρξει καθολική ενημέρωση.

Οι τοπικοί σύμβουλοι ζήτησαν να δουν την επιστολή που συνυπογράφουν 300 κάτοικοι του Παλαιοκάστρου με σκοπό να δουν που βασίζεται η αντίδρασή τους προς τη δημιουργία της δομής φιλοξενίας.  Επίσης ζήτησαν μία πλήρη ενημέρωση ως προς τη διαφύλαξη αυτών των παιδιών που επρόκειτο να φιλοξενηθούν εκεί, αν πληρούνται οι προϋποθέσεις ως προς την υγιεινή ως προς τη φύλαξη την περίθαλψη κτλ.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης  γνωστοποιεί στο σώμα όσα γνωρίζει έπειτα από τη συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου και με την επιτροπή κατοίκων του Παλαιοκάστρου.  Αναφέρεται ακόμη ποιοι δημιουργούν αυτόν τον ξενώνα φιλοξενίας ανήλικων προσφυγόπουλων.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.