Μεγάλες αγάπες του παρελθόντος στο Ωραιόκαστρο – Διαδρομή στον πολιτισμό και την ιστορία

Μεγάλες αγάπες του παρελθόντος στο Ωραιόκαστρο – Διαδρομή στον πολιτισμό και την ιστορία

Τα παλιά, κλασικά, αυτοκίνητα, τείνουν προς εξαφάνιση, ωστόσο όσα εξακολουθούν να κυκλοφορούν στις μέρες μας κάνουν τα κεφάλια όλων μας να γυρίσουν προς το μέρος τους. Μια μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά πολλές μεγάλες «αγάπες» του παρελθόντος, θα έχουν οι φίλοι του αυτοκινήτου να βρεθούν το πρωί της Κυριακής 21/4 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης από τις 10 το πρωί στην πλατεία της Φιλαδελφειας και στη συνέχεια η πομπή των αυτοκινήτων θα κατευθυνθεί από το Πετρωτό – Μεσαίο – Μονόλοφο – Μελισσοχώρι, για να καταλήξει στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο κέντρο του Ωραιοκάστρου.

Η διαδρομή στην ιστορία και στον πολιτισμό διοργανώνεται απο την Αντιδημαρχία Εξωστρέφειας με τον Σύλλογο Ιστορικών Αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος, σε συνδιοργάνωση με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και την κοινότητα της Φιλαδέλφειας.

Πολύς κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει παλιά, ιστορικά αυτοκίνητα, μουσειακού είδους, μοντέλα που δύσκολα συναντά κανείς στους δρόμους

Το πιο παλιό είναι του 1928 ενώ το νεότερο του 1992.

Παλιές Mercedes, BMW, Opel, Alfa Romeo και πολλά άλλα μοντέλα πρόκειται να βρεθούν στο Ωραιόκαστρο και να κλέψουν την παράσταση, το καθένα για διαφορετικούς λόγους. Όπως ένα Trabant κατασκευασμένο στην πρώην Ανατολική Γερμανία και ένα εκπληκτικό Corvette Comet, με τους οδηγούς τους να ταξιδεύουν στο παρελθόν με αφορμή την ιστορία του οχήματος.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.