Το αδιαχώρητο στην πρεμιέρα της παράστασης «Αφορισμένον Ινιάτ»

Το αδιαχώρητο στην πρεμιέρα της παράστασης «Αφορισμένον Ινιάτ»

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην πρεμιέρα της παράστασης «Αφορισμένον Ινιάτ», που ανέβασαν στο Ωραιόκαστρο τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων.

Η παράσταση δόθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Αίθουσα Πολιτισμού «Νέλλυ Δελή» στο Κτίριο «Παύλος Μελάς», σε συνεργασία μεταξύ της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων και της Αντιδημαρχίας Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής του Δήμου Ωραιοκάστρου.

«Συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης που με τις υπέροχες ερμηνείες τους παρουσίασαν με μοναδικό τρόπο στην ποντιακή διάλεκτο το έργο του συντοπίτη μας συγγραφέα Δημήτρη Παπαδόπουλου – Σταυριώτη.  Στην Αίθουσα Πολιτισμού επικρατεί το αδιαχώρητο, γεγονός που αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για ποιοτικές εκδηλώσεις. Ως διοίκηση στον Δήμο Ωραιοκάστρου είμαστε δίπλα σας», ανέφερε στο χαιρετισμό της η Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής, Ευαγγελία Δρόσου.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, Χρυσούλα Κουρουκερέζη, συνεχάρη τα μέλη της θεατρικής ομάδας της ΕΠΩΦ και ευχαρίστησε τον Δήμο Ωραιοκάστρου για τη συνεργασία και την υποστήριξη.

Η παράσταση «Αφορισμένον Ινιάτ» πρόκειται για έργο του Δημήτρη Παπαδόπουλου – Σταυριώτη (Το πουάν και το ριγέ), που μετέφερε και απέδωσε στην ποντιακή διάλεκτο ο Δαμιανός Χαραλαμπίδης. Την παράσταση σκηνοθέτησε ο Γιάννης Γεωργιάδης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.