Με ποιο ζώδιο θα έχετε την απόλυτη σεξουαλική χημεία;

Με ποιο ζώδιο θα έχετε την απόλυτη σεξουαλική χημεία;

Με ποιο ζώδιο θα έχετε την απόλυτη σεξουαλική χημεία;

Η καλή σεξουαλική χημεία είναι η βάση για μια ερωτική σχέση, που σαφώς χρειάζεται κι άλλα πολλά πράγματα για να επιβιώσει. Όση όμως ενέργεια, χρόνο, υπομονή, κατανόηση, προσπάθεια κι αν καταβάλουμε, αν το ερωτικό-σεξουαλικό στοιχείο ατονήσει, τότε τα πράγματα περιπλέκονται. Η αστρολογία και σαφώς η μελέτη ολόκληρου του αστρολογικού χάρτη της συμβατότητας ενός ζευγαριού μπορεί να μας δώσει περισσότερες ενδείξεις για τη σεξουαλική του χημεία. Όμως, ακόμη και το ζώδιο μας, μας δίνει έστω μια γενική εικόνα για το αν έχουμε χημεία με κάποιον-α. Το στιλ με το οποίο προσεγγίζει ο καθένας το θέμα σεξ σαφώς διαφέρει από ζώδιο σε ζώδιο. Άλλοι απολαμβάνουν πολύωρες συνευρέσεις και προκαταρκτικά παιχνίδια, άλλοι είναι βιαστικοί, άλλοι χρειάζονται έντονο συναίσθημα, άλλοι να νιώθουν ασφαλείς κι άλλοι να έχουν ποικιλία ερεθισμάτων. Ας δούμε όμως κάποια βασικά σημεία στην ερωτική χημεία των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Φλογεροί εραστές, ανυπόμονοι, κυνηγοί της περιπέτειας δεν θέλουν να χάνουν τον χρόνο τους άσκοπα. Είναι βαθιά ρομαντικές ψυχές, αλλά προτιμούν μια πιο ενεργητική και επιθετική προσέγγιση στο σεξ (γυναίκες και άντρες), παίρνοντας συνήθως το παιχνίδι πάνω τους. Δεν έχουν υπομονή… αυτό που θέλουν το θέλουν εδώ και τώρα. Αν τώρα θέλουν εσάς δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβετε και να μην το δείξουν ξεκάθαρα, κάνοντας τα πάντα για να σας ικανοποιήσουν!

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ: Λέοντες, Τοξότες, Ιχθύες, Ταύρους.

ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ: Οτιδήποτε κυνηγούν και δεν τους κάθεται εύκολα…

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ: Τα ίδια και τα ίδια, τα προγράμματα και τα τετριμμένα!

ΣΧΕΣΙΚΟ ΤΙΠ: Ένας άντρας Κριός πάντα θα προσπαθεί να πείσει μια γυναίκα Κριό σε σχέση ότι είναι εξυπνότερος από εκείνη.


ΤΑΥΡΟΣ

Όχι τυχαία το πιο αισθησιακό από όλα τα ζώδια, αφού το παιχνίδι των αισθήσεων το ξέρουν από πρώτο χέρι και θέλουν όλες τις αισθήσεις τους να λαμβάνουν μέρος στην ιεροτελεστία που λέγεται σεξ! Ένα ωραίο δείπνο, ένα ακριβό κρασί, μια ρομαντική ατμόσφαιρα με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση, είναι το καλύτερο τους για να αποπλανήσουν και να αποπλανηθούν. Αντίθετα από τους Κριούς οι Ταύροι δεν βιάζονται! Τους αρέσει το απελευθερωμένο σεξ και έχουν τεράστιες αντοχές και κυρίως υπομονή και επιμονή!

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ: Παρθένους και Αιγόκερους, Καρκίνους και Σκορπιούς.

ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ: Η κατάλληλη ατμόσφαιρα που συνοδεύεται από τη σωστή μουσική υπόκρουση, τα σωστά εσώρουχα και τα «τυχαία» αγγίγματα όταν είστε μαζί σε μέρη εκτός σπιτιού.

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ: Η βιασύνη, η επιθετική στάση από το πρώτο λεπτό, η έλλειψη συναισθήματος!

ΣΧΕΣΙΚΟ ΤΙΠ: Η σχέση με Σκορπιό θα είναι σχέση αγάπης ή μίσους, τίποτε ενδιάμεσο!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα από τα ζώδια του αέρα που πρώτα διεγείρεται πνευματικά και μετά σωματικά! Αν θέλετε να τους «ξεσηκώσετε» αρκεί ένα παιχνίδι με το μυαλό τους και μερικά μηνύματα. Βέβαια, πρέπει να προλάβετε να μην διασπαστεί η προσοχή τους στο μεταξύ με κάτι άλλο, διότι δεν τους είναι και δύσκολο. Το σεξ είναι μια εμπειρία μαζί τους και πιθανώς και με αρκετή «κουβέντα» στο ενδιάμεσο! Τους αρέσει να μιλάνε στη διάρκεια του σεξ, αλλά να μιλάνε και για το σεξ!

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ: Ζυγούς, Τοξότες, Κριούς, Λέοντες.

ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ: Μια καυτή συζήτηση… η προσδοκία με όλα αυτά που θα γίνουν και κυρίως με πολλές εκπλήξεις από την πλευρά του συντρόφου τους και η διάθεση για πειραματισμούς.

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ: Ο πολύς συναισθηματισμός και το ρομάντζο και η γκρίνια… εκτός αν έχουν Καρκίνο ή Ταύρο στο ωροσκόπιο τους οπότε αλλάζει!

ΣΧΕΣΙΚΟ ΤΙΠ: Όταν ένας Δίδυμος είναι ζευγάρι με Υδροχόο θα βαριούνται αφόρητα και οι δύο, αν έχουν μια σχέση που όλα πηγαίνουν μέλι-γάλα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι λειτουργούν σαφώς καλύτερα, ακόμη και σε σεξουαλικό επίπεδο, με την ασφάλεια μιας σχέσης. Εκτός αν έχουν Διδύμους στο ωροσκόπιο τους, οπότε αλλάζει και είναι λιγότερο συναισθηματικοί. Στην αρχή είναι λίγο πιο ντροπαλοί μέχρι να νιώσουν οικειότητα. Μετά ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους και γίνονται εξαιρετικοί εραστές με ένταση και φαντασία έτοιμοι να δοκιμάσουν τα πάντα με τον-ην αγαπημένο-η τους!

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ: Ταύρος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες.

ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ: Το καλό φαγητό πριν το σεξ και η εμπιστοσύνη. Το να τους δείχνεις αδυναμία και να τους κανακεύεις με κάθε τρόπο και μετά αφήστε τους απλά να σας δείξουν τον πόθο τους!

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ: Να πληγώσετε τα συναισθήματα τους, να τους προδώσετε, να δείξετε αδιαφορία κι επειδή έχουν και μνήμη ελέφαντα δεν θα ξεχάσουν ποτέ πώς συμπεριφερθήκατε!

ΣΧΕΣΙΚΟ ΤΙΠ: Μόνο μια γυναίκα Καρκίνος μπορεί να μείνει σε έναν άνδρα Δίδυμο αξέχαστη.


ΛΕΩΝ

Ένας-μία σταρ στη ζωή… θα είναι και στη σεξουαλική του ζωή σταρ και φυσικά όσο πιο μεγάλο το χειροκρότημα που λαμβάνει από το ταίρι του τόσο περισσότερο θα προσπαθεί να το ικανοποιήσει! Οι Λέοντες είναι επινοητικοί, σεξουαλικοί και πολύ παθιασμένοι εραστές! Τα «όχι» δεν είναι στις απαντήσεις που μπορεί εύκολα να αποδεχθούν και σίγουρα προτιμούν να έχουν εκείνοι τον έλεγχο στο παιχνίδι.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ: Κριό, Διδύμους, Τοξότη και Υδροχόο.

ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ: Μα τι άλλο… οι κολακείες στον υπερθετικό βαθμό! Το να τους δοξάζετε! Να τους λέτε πόσο υπέροχοι είναι, πόσο καταπληκτικά περνάτε μαζί τους στο κρεβάτι και τέτοια ωραία!

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ: Να προσπαθήσετε να κερδίσετε εσείς τη δόξα! Να τους απορρίψετε ή να τους υποδεικνύετε τι να κάνουν!

ΣΧΕΣΙΚΟ ΤΙΠ: Αν είστε Λέων άντρας θα καβγαδίζετε πάντα για τα οικονομικά με μια Αιγοκερίνα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπως σε όλα τους στη ζωή, έτσι και στο σεξ, οι Παρθένοι είναι σχολαστικοί! Το περιβάλλον για να εκδηλώσουν την ερωτική τους επιθυμία, αν μη τι άλλο πρέπει να είναι αστραφτερό από καθαριότητα και να έχει την αισθητική που επιθυμούν. Είναι γλυκύτατοι, βαθιά ρομαντικοί, καταπληκτικοί εραστές, αν έχουν μια σχέση ήρεμη που δεν νιώθουν ανασφαλείς. Όπως και στη ζωή, είναι πρόθυμοι να εργαστούν σκληρά και στο κρεβάτι και να προσφέρουν τη γη με τ’ άστρα στο ταίρι τους. Μπορεί να δείχνουν ότι σοκάρονται στην αρχή αν τους ζητήσετε κάτι «περίεργο», αλλά βαθιά μέσα τους γοητεύονται!

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ: Ταύρους, Σκορπιούς, Ιχθύες και Αιγόκερους.

ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ: Καθαρά και μυρωδάτα σεντόνια… και τ’ άλλα αφήστε τα πάνω τους. Τους αρέσει το παραδοσιακό φλερτ, θέλουν την αμέριστη προσοχή του συντρόφου τους και να τους δείχνετε ότι τους νοιάζεστε!

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ: Αυτό που άλλους τους φτιάχνει… τύπου μια απότομη προσγείωση στο έδαφος… είπαμε η καθαριότητα πάνω απ’ όλα!

ΣΧΕΣΙΚΟ ΤΙΠ: Μια γυναίκα Παρθένος θα πρέπει να είναι πάντα προσεκτική με το πόσα ξοδεύει ο Τοξότης σύντροφος της, αν έχουν κοινό πορτοφόλι.


ΖΥΓΟΣ

Αν και κάπως πιο αποστασιοποιημένοι και βαθιά εγκεφαλικοί οι Ζυγοί είναι άριστοι εραστές. Εννοείται ότι πρέπει πρώτα να ανταποκριθεί ο εγκέφαλος τους στο ερωτικό κάλεσμα και είναι από αυτούς που το μάτι τους θέλουν να έχει εξωτερικά ερεθίσματα τέτοια, ώστε να αναπτύσσεται και η δική τους φαντασία! Όπως σε όλα, έτσι και στο σεξ, είναι ανοιχτόμυαλοι, γεμάτοι ιδέες, αρκεί να υπάρχει και λίγη φινέτσα και να τρέφεται και λίγο ο ναρκισσισμός τους. Η εμφάνιση καλώς ή κακώς παίζει σπουδαίο ρόλο για τους Ζυγούς και επηρεάζονται από το πόσο όμορφος είναι ο σύντροφος τους.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ: Διδύμους, Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες.

ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ: Ένα εξαιρετικά όμορφο και με υψηλή αισθητική δωμάτιο, μια σουίτα σε ένα ξενοδοχείο, μια νύχτα εκτός σπιτιού που δεν ήταν προγραμματισμένη!

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ: Τα φθηνά και βρόμικα ξενοδοχεία της μιας νύχτας, το σεξ σε εξωτερικούς χώρους, ακόμη κι αν μιλάμε για μια παραλία κάτω από τον έναστρο ουρανό.

ΣΧΕΣΙΚΟ ΤΙΠ: Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλη τη διπλωματία και την γοητεία σας για να τα βγάλετε πέρα με τις σκοτεινές διαθέσεις του Σκορπιού.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μολονότι το ζώδιο του Σκορπιού έχει τεράστια φήμη στον τομέα της σεξουαλικότητας, δεν πρέπει να θεωρούμε ότι είναι εύκολο ζώδιο, αντιθέτως, είναι εξαιρετικά επιλεκτικό στους ανθρώπους που θα διαλέξει για ερωτικούς παρτενέρ του. Πρέπει να αποτελούν έμπνευση για εκείνον-η και να έχουν κι ένα μυστήριο για να του κινήσει το ενδιαφέρον να το αποκωδικοποιήσει. Θα προτιμούσε ακόμη και την εργένικη ζωή από το να κάνει πουριτανικό σεξ. Για τους Σκορπιούς σίγουρα η σεξουαλικότητα δεν περιορίζεται στα 20 λεπτά ιεραποστολικού σεξ. Για να κάνει σεξ ο Σκορπιός πρέπει να τον ενδιαφέρεις απόλυτα… όπως και στην ζωή τους υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο και σε καμία περίπτωση γκρι … εκτός αν μιλάμε για τις «50 αποχρώσεις του γκρι»!

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ: Καρκίνους, Ιχθύες, Διδύμους, Υδροχόους, Αιγόκερους.

ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ: Να ξέρει ο-η παρτενέρ τους τι τους αρέσει και να το κάνουν για εκείνους. Να είναι πολύ ανοιχτοί σε πειραματισμούς και kinky καταστάσεις. Να μην ντρέπονται για την εκδήλωση των φαντασιώσεων τους!

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ: Να προσπαθεί ο άλλος να έχει τον έλεγχο κι όχι οι ίδιοι. Αυτοί που είναι συνεσταλμένοι, ντροπαλοί ή αρνητικοί με τους πειραματισμούς.

ΣΧΕΣΙΚΟ ΤΙΠ: Μια γυναίκα Σκορπιός θα περιμένει πάντα να πάρει εκδίκηση από έναν Τοξότη που την πλήγωσε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μολονότι δεν θα δώσουν ποτέ όρκους απόλυτης αφοσίωσης και πίστης, έχουν τον τρόπο τους να μείνουν στη μνήμη των εραστών τους για πάντα. Οι Τοξότες απολαμβάνουν το σεξ και το βλέπουν σαν κάτι εξαιρετικά διασκεδαστικό. Η όρεξη τους ανεβαίνει κατακόρυφα όταν ταξιδεύουν και βρίσκονται σε ξένα περιβάλλοντα. Θα κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τον σύντροφο τους και περιμένουν το ίδιο από εκείνον-η. Θα δοκιμάσουν πολλά και διάφορα, αφού και η φαντασία τους δουλεύει και δεν νιώθουν ενοχικά με το σεξ!

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ: Κριούς, Λέοντες, Υδροχόους, Διδύμους, Ταύρους.

ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ: Η περιπέτεια! Το κυνήγι… η ποικιλία στις τεχνικές, στις στάσεις, στις τοποθεσίες. Το παιχνίδι του φλερτ και τα σεξουαλικά υπονοούμενα!

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ: Το πρόγραμμα, η ρουτίνα, το να περιμένει το ταίρι τους ότι θα μένουν σπίτι αγκαλιά στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση και θα έχουν όρεξη για σεξ μετά… ή το να είναι χορογραφημένη η πράξη πάνω στο ίδιο μοτίβο. Απλά βαριούνται!

ΣΧΕΣΙΚΟ ΤΙΠ: Αν είστε Τοξότης γυναίκα, θα έλκεστε ερωτικά ακαριαία από Κριούς!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν ξέρουν να δουλεύουν σκληρά μόνο για την καριέρα τους, αλλά είναι υπομονετικοί και δυνατοί εργάτες και στο κρεβάτι! Μολονότι δύσκολα φαίνεται εκ πρώτης όψεως, οι Αιγόκεροι είναι από τα πιο παθιασμένα ζώδια του ζωδιακού. Απλά χρειάζονται προϋποθέσεις και σίγουρα κλειστές πόρτες για να εκφράσουν τα ταλέντα τους! Κάτω από το άψογο επαγγελματικό ή κοινωνικό τους προφίλ κρύβεται μια «μηχανή του σεξ» πάντα διαθέσιμη για ολονύκτιες απολαύσεις.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ: Ταύρους, Σκορπιούς, Ιχθύες και Αιγόκερους.

ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ: Οι έξυπνοι, χαρισματικοί τύποι συντρόφων που είναι οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή και επιμονή βέβαια και ίσως και τη διάθεση να κάνουν εκείνοι την πρώτη κίνηση και να πάρουν πρωτοβουλία να εκφράσουν τις επιθυμίες τους.

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ: Οι πολλές διαχυτικότητες σε εξωτερικούς χώρους που γίνονται ορατοί από πολλά και αδιάκριτα βλέμματα, οι σύντροφοι που δεν έχουν φιλοδοξίες δικές τους, αυτοί που θέλουν να θυσιάσουν την καριέρα τους για εκείνους.

ΣΧΕΣΙΚΟ ΤΙΠ: Ένας άντρας Αιγόκερως μπορεί να μην το δείχνει, αλλά θα απογοητεύεται αν η Ιχθύς σύντροφος του θέλει να κάνει καριέρα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σαφώς δεν είναι οι εκπρόσωποι ενός ζωδίου ίδιοι. Οι διαφορετικές θέσεις των πλανητών του έρωτα (Αφροδίτη και Άρης) θα δείξουν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Αν όμως έχουν κάτι κοινό όλοι οι Υδροχόοι, είναι ότι είναι απόλυτα εγκεφαλικοί και δεν θεωρούν προαπαιτούμενο το συναίσθημα για να λειτουργήσουν σεξουαλικά. Είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν τα πάντα αν τους ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον και τους κάνει κλικ στον εγκέφαλο. Και φυσικά μπορεί να γίνουν σούπερ παθιασμένοι στο κρεβάτι ή όπου αλλού επιθυμούν να συνευρεθείτε μαζί τους, αλλά μην περιμένετε από αυτούς ότι θα είναι ιδιοκτησία σας! Πάντα ένα πόδι τους θα είναι σε έναν άλλο πλανήτη!

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ: Διδύμους, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες.

ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ: Το να απευθύνεστε στον… εγκέφαλο τους με ένα υπονοούμενο, μια καυτή συζήτηση, ένα σεξτινγκ. Το να μην έχετε συναισθηματικές απαιτήσεις από εκείνους!

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ: Να νιώθουν καταπίεση!  Να είναι όλα προβλεπόμενα χωρίς να αλλάζει τίποτε.

ΣΧΕΣΙΚΟ ΤΙΠ: Μπορεί να ξενερώνετε λίγο τους Σκορπιούς με τον αλλοπρόσαλλο τρόπο σας, αλλά εκείνοι χάνουν… και το ξέρετε!


ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να μην το δείχνουν ιδιαίτερα, αλλά οι Ιχθύες είναι από τους πιο δυνατούς στο κομμάτι της σεξουαλικότητας! Είναι οι απόλυτοι χαμαιλέοντες έτοιμοι να υποδυθούν ρόλους και να ταιριάξουν με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του εκάστοτε εραστή τους. Έχουν όμως και υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Η επιθυμία και η ανάγκη τους είναι πρώτα να ευχαριστούν τον σύντροφο τους και μετά να ευχαριστούνται και οι ίδιοι. Προσεγγίζουν το σεξ με ανοιχτό μυαλό, άφθονη φαντασία, ανοιχτή καρδιά και αυτό που για τους άλλους μπορεί να φαίνεται ακραίο, για τους Ιχθύς είναι απλώς διασκεδαστικό.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ: Σκορπιούς, Καρκίνους, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ: Η συναισθηματική ανταπόκριση του συντρόφου τους. Αν τους δείχνετε ότι κάνουν κάτι εξαιρετικά, τους κάνει απλώς καλύτερους! Μιας και η φαντασία τους δουλεύει υπερωρίες, εντυπωσιάστε τους με τη δεκτικότητα σας και πάρτε πρωτοβουλίες.

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ: Το να αδιαφορείτε, να το παίζετε απόμακροι και να μην νοιάζεστε για το πώς νιώθουν, απλά σας κάνει «μη επιλογή» για εκείνους!

ΣΧΕΣΙΚΟ ΤΙΠ: Μια γυναίκα Ιχθύες ερωτευμένη με έναν Κριό, θα έχει μια πιο λαμπερή θέαση του κόσμου όσο κρατάει αυτός ο έρωτας!


Άση Μπήλιου 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.