Νέα αίθουσα διδασκαλίας στο 3ο νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου

Νέα αίθουσα διδασκαλίας στο 3ο νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου

 

Μία νέα αίθουσα διδασκαλίας διαμορφώθηκε στο 3ο νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου, ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες λειτουργικές ανάγκες που έχουν προκύψει στο σχολείο, έπειτα από την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Ωραιοκάστρου Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, οι εργασίες διαμόρφωσης της αίθουσας διδασκαλίας ολοκληρώθηκαν μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο, ώστε να μην προκληθεί καμία όχληση στη λειτουργία του σχολείου.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, εξάλλου, όπως ανέφερε ο κ. Χατζηαντωνίου, εξελίχθηκαν έργα συντήρησης και στους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου, σε σημεία που υποδείχθηκαν από τη διευθύντρια. Καθοριστική, σύμφωνα με τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, υπήρξε και η συμβολή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να αγοραστούν και πρόσθετα έπιπλα, που είναι αναγκαία για τον εξοπλισμό της αίθουσας.

Η διαμόρφωση της νέας αίθουσας κατέστη δυνατή, καθώς τον περασμένο μήνα στο 3ο νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου μεταφέρθηκε ένας οικίσκος, έπειτα από σχετική χορηγία του υπουργείου Παιδείας, ο οποίος αξιοποιήθηκε ως αποθηκευτικός χώρος.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.