Νέα κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Νέα κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έπειτα από καταδίωξη τον νεαρό χθες,9/12/18, το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάθμευσης σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία ανέπτυξε ταχύτητα, συνεχίζοντας την πορεία του.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα ακινητοποιήθηκε  πλησίον του οικισμού Σχολαρίου και συνελήφθη ο οδηγός του.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά συνολικά δέκα αλλοδαπών που επέβαιναν στο παραπάνω όχημα εκ των οποίων οι τρεις είναι ανήλικοι και ο ένας ενήλικας, οι οποίοι ήταν τοποθετημένοι στον χώρο των αποσκευών και στο σύνολό τους στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Επιπροσθέτως, σε αγροτική περιοχή μεταξύ Ασπροβάλτας και Κερδυλίων, εντοπίστηκαν, πλησίον εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου,  επτά  παράτυποι μετανάστες και ένας στο χώρο των αποσκευών, τους οποίους όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα μετέφερε έτερος συνεργός – μέλος της συμμορίας, που αναζητείται.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη Χώρα από περιοχή του Νομού Έβρου, έχοντας ως τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη, ενώ για τη μεταφορά τους κατέβαλαν χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.