Νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου – Κύμα συμπαράστασης στο Twitter

Νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου – Κύμα συμπαράστασης στο Twitter

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε…» έγραψε η Ιωάννα δίπλα από τη σχετική φωτογραφία στο Instagram και το Twitter πήρε «φωτιά»

Κύμα συμπαράστασης «σηκώθηκε» για άλλη μια φορά στο Twitter για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, λίγη ώρα μετά τη φωτογραφία που «ανέβασε» στο Instagram με το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα.

Σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης ανάρτησε νέα φωτογραφία της Ιωάννας:

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και το Twitter πήρε «φωτιά» από τους χρήστες που έσπευσαν να σταθούν στο πλάι της.

«Δεν χρειάζεται να μας ξανασυστηθεί η #Ιωαννα_Παλιοσπυρου. Η μάσκα που φορούσε δεν έκρυψε ποτέ την αλήθεια της. Επειδη όμως αυτό το ταξίδι έχει μακρύ δρόμο ακόμη, ας γίνει ο καθένας απο εμας το λιθαράκι για να στρωθεί γρηγορότερα ο μαραθώνιος της αποκατάστασης της» έγραψε κάποιος.

«Αυτή είναι.. γενναία κι όμορφη. Η Ιωάννα #Παλιοσπύρου έκανε το φόβο της Ελπίδα. Το θυμό της Κίνητρο. Τα “γιατί” της έγιναν όλα “διότι”. Τα στερεότυπα μοχλός ανατροπής. Μία άλλη διάσταση στη συγχώρεση.. “Περπατά” δίπλα σ’ ότι την πλήγωσε και όχι πίσω του. Με το κεφάλι ψηλά. Μονο σεβασμό» έγραψε άλλος.

«Είναι κ αυτές οι γυναίκες που η ομορφιά τους ακτινοβολεί ακόμα και στο απέραντο σκοτάδι» και «Όταν η ψυχή ειναι μεγάλη, η ομορφιά ειναι λεπτομέρεια… #παλιοσπυρου #βιτριόλι» ανέφεραν, επίσης, χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Πρώτο Θέμα
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.