Νεκρός από αλυσοπρίονο αγνοούμενος στην Θεσσαλονίκη

Νεκρός από αλυσοπρίονο αγνοούμενος στην Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για τον Ίλι Μέρα 51 χρόνων από την Αλβανία, ο οποίος εξαφανίστηκε την Τρίτη 1η Νοεμβρίου από την περιοχή της Αρέθουσας Θεσσαλονίκης. Κατόπιν αιτήματος των συγγενών του εκδόθηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου missing alert.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος μαζί με έναν 59χρονο Έλληνα ανέβηκαν στα Κερδύλια Όρη για παράνομη υλοτομία. Tην 1η Νοεμβρίου, ο Έλληνας κάλεσε τον γιο του να πάει να τον πάρει γιατί είχε τραυματιστεί στο πόδι και αιμορραγούσε, ο οποίος τον μετέφερε σε κοντινό Κέντρο Υγείας.

Αυτό ήταν κάτι που το γνώριζαν οι συγγενείς του θύματος και ενημέρωσαν σχετικά την Αστυνομία, που τους εξέτασε και αποφάσισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής να ανέβουν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου με σκύλο ανιχνευτή στα Κερδύλια και κάτω από πολύ δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπου εντόπισαν το θύμα νεκρό με ακρωτηριασμένο χέρι.

Εξεταζόμενος ο τραυματίας από τους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε πως έγινε ένα ατύχημα από λάθος χειρισμό του αλυσοπρίονου από τον ίδιο, με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί στο πόδι και όπως πέταξε πίσω το αλυσοπρίονο τραυμάτισε θανάσιμα τον 51χρονο. Κάλεσε στη συνέχεια τον γιο του να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, δεν ενημέρωσε τις Αρχές γιατί φοβήθηκε όπως είπε μην αποκαλυφθεί η παράνομη δραστηριότητά του στο βουνό και μάλιστα πήρε το κινητό του θύματος που το πέταξε κάπου στην διαδρομή για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες της Αστυνομίας.

Στο σπίτι πατέρα και γιου βρέθηκαν μαχαίρια για τα οποία σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για τον νόμο περί όπλων. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε εκτός ορίων αυτοφώρου σε βάρος του 59χρονου και αφορά στο θανάσιμο τραυματισμό του 51χρονου, υποβλήθηκε στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Νικολούλη
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.