Ντοματόσουπα δια χειρός μιας φοιτήτριας

Ντοματόσουπα δια χειρός μιας φοιτήτριας

Η πρωτοετής φοιτήτρια μυείται στο κόσμο της μαγειρικής και μοιράζεται μαζί μας την δικής ντοματόσουπα!

Φυσικά τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι για ένα πιάτο,καθώς ζει πλέον μόνη της. Εσείς πολλαπλασιάστε τα υλικά ανάλογα με τα άτομα που θα γευτείτε αυτήν την συνταγή.

Ντοματόσουπα (Για μια μερίδα)

Υλικά:
2 τομάτες (τριμμένες) Λίγα ντοματίνια ψιλοκομμένα (Αν θέλετε) 1 κουτάλια σάλτσα ντομάτας με γεύση (Αν θέλετε) 1 κούπα νερό Σκόρδο (και με σκόρδο σκόνη γίνεται) Κρεμμύδι ψιλοκομμένο Ελαιόλαδο Ρίγανη (φρέσκια ή ξηρή) Βασιλικός Αλάτι πιπέρι Καυτερή πιπεριά (αν θέλετε)

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ: Τρίβουμε τις τομάτες, προσθέτουμε τα ντοματίνια, ψιλοκομμένη την καυτερή πιπεριά και την σάλτσα ντομάτας. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο Στην συνέχεια ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπολ, τα μυρωδικά, αλάτι, πιπέρι , το νερό και χαμηλώνουμε την θερμοκρασία του ματιού. Αφήνουμε να σιγοβράζει για 15-20 λεπτά και αν θέλουμε χτυπάμε την σούπα με το ράβδο μπλέντερ. Σερβίρουμε με τριμμένη φέτα ή γιαούρτι!

Αν θέλετε να γίνει διάσημη και η δική σας συνταγή δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω απο το να μας στείλετε την συνταγή και μια φωτογραφία απο το δημιούργημά σας στο [email protected]
Αν πάλι είστε επαγγελματίας chef είμαστε και στην δική σας διάθεση για να προωθήσουμε την δουλειά σας!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.