Ξεκινούν εργασίες νέας ασφαλτόστρωσης στον διευρυμένο Δήμο Ωραιοκάστρου

Ξεκινούν εργασίες νέας ασφαλτόστρωσης στον διευρυμένο Δήμο Ωραιοκάστρου

 

Εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκινούν εντός είκοσι (20) ημερών στον διευρυμένο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Ευάγγελου Καραστερίου και του εκπρόσωπου της κατασκευαστικής εταιρίας, που θα αναλάβει το έργο, υπέγραψε σύμβαση για τη «Συντήρηση Οδικού Δικτύου του Δήμου Ωραιοκάστρου έτους 2018-2019».

Συγκεκριμένα το έργο θα περιλαμβάνει αποκατάσταση και συντήρηση φθαρμένων τμημάτων του συνολικού οδικού δικτύου του διευρυμένου Δήμου, με παρεμβάσεις στις επιμέρους Δημοτικές Ενότητες.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 1.200.000 ευρώ.  Το έργο θα χρηματοδοτηθεί με 350.000 ευρώ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το υπόλοιπο ποσό θα διατεθεί από ίδιους πόρους του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Επισημαίνεται ότι η Διοίκηση του Δήμου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, για τη στήριξη στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

«Κάνουμε πράξη ό,τι έχουμε υποσχεθεί. Προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση ποιότητας της καθημερινότητας των δημοτών μας και γι αυτό αγωνιζόμαστε. Η ασφαλτόστρωση είναι ένα σημαντικό έργο. Οι δρόμοι στον διευρυμένο Δήμο Ωραιοκάστρου όχι μόνο βελτιώνονται αλλά γίνονται και πιο ασφαλείς. Οι πολίτες στον Δήμο μας θα πρέπει να ξέρουν ότι κάθε μέρα αγωνιζόμαστε σκληρά για ικανοποιήσουμε όλα όσα έχουμε υποσχεθεί και να προσφέρουμε στον τόπο μας το καλύτερο», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ευάγγελος Καραστερίου από την πλευρά του ανέφερε: «Για εμάς κάθε μέρα είναι ακόμη μια πρόκληση για ένα βήμα μπροστά. Να επισημάνω ότι είναι η τρίτη εργολαβία βελτίωσης των ασφαλτικών στον διευρυμένο Δήμο Ωραιοκάστρου και θα συνεχίσουμε γιατί προέχει η βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη μας αλλά και η ασφάλεια του. Η προθεσμία περάτωσης του έργου είναι 18 μήνες, ωστόσο πρόθεσή μας είναι η ολοκλήρωσή του εντός του τρέχοντος έτους».

ΦΩΤΟ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ 1

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.