Οκτώ χρόνια χωρίς διπλό στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, χαμός με τον VAR

Οκτώ χρόνια χωρίς διπλό στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, χαμός με τον VAR

OK, είπαμε, οι κανονισμοί αλλάζουν, ο VAR (άλλαξε το άθλημα αλλά νισάφι κάπου; Όχι. Ο Μανέ, λοιπόν, έγινε αποδέκτης της μπάλας από αριστερά μέσα στην περιοχή για να γυρίσει στον Χέντερσον κι αυτός με πλασέ να νικήσει τον Πίκφορντ και να κάνει το 3-2 για της Λίβερπουλ και το… μηχάνημα «υπέδειξε» οφσάιντ για χιλιοστά: ως ισχύει, πλέον.

Καταλάβετέ το: ακόμη και ο Κλοπ, που διαμαρτυρήθηκε, αλλά και η επίσημη Λίβερπουλ με επιστολή της προς τη λίγκα, διαμαρτυρήθηκαν. Κι όμως, ήταν οφσάιντ. Διότι πλέον, από τη στιγμή που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ώμο για να σκοράρεις, τότε… αυτός είναι οφσάιντ αν είναι έστω και χιλιοστά μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό. Κι αφήστε μερικούς να βγάζουν… ανακοινώσεις (εν Ελλάδι…).

Πάμε και στα φρέσκα και στα στοίχημα προγνωστικά. Αήττητη μπήκε προ της διακοπής η… Σμυρνιά Γκιόζτεπε (1-3-0), ερχόμενη από ισοπαλία στην Πόλη με την Μπασάκσεχιρ, υποδέχεται μια Φενέρμπαχτσε που έκανε συνολικά 18 (!) μεταγραφές με τους Πέλκα, Περότι και Αντέμι τελευταίους χρονικά. Από Τουρκία, Γαλλία και στο Σεντ Ετιέν – Νις όπου οι «στεφανουά» και απογοητεύουν και έχουν ελλείψεις για σήμερα. Η Νις είναι εξαιρετική, παίζει πολύ καλή μπάλα, πήρε τον εξαιρετικό χαφ Ρεν Αντελαϊντ (Λιόν) και τον φορ Ντα Κούνια (Ρεν), αμφότεροι ντεμπουτάρουν αλλά χάνει αιφνιδίως το σημερινό ο εξαιρετικός φορ Ντόλμπεργκ.

Στα καθ’ ημάς και σε άλλα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα, κυριαρχεί στο πρόγραμμα το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, τέσσερις μέρες πριν μπουν στη μάχη των ομίλων του Europa League και οι δύο. Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας έχει να χάσει από τις 2 Φεβρουαρίου, όταν τον νίκησε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ (3-5-0 έκτοτε) αλλά και μόνο δύο νίκες στα 11 τελευταία μεταξύ τους με την ΑΕΚ, στο πρωτάθλημα. Τελευταίος άσος για την «Ενωση» στις 5 Νοεμβρίου 2017, με 1-0 και στη σεζόν που πήρε τον τίτλο, έκτοτε 3/3 ισοπαλίες, προηγήθηκαν τρεις νίκες της ΑΕΚ ενώ ο ΠΑΟΚ έχει να νικήσει την ΑΕΚ στην έδρα της από τις 29 Ιανουαρίου 2012, τότε 2-0 τότε με Γεωργιάδη και Κλάους.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.