Ωραιόκαστρο: 6 τοπικοί σύμβουλοι καταγγέλλουν για απαξίωση, παραγκωνισμό και κατάχρηση τη δημοτική αρχή

Ωραιόκαστρο: 6 τοπικοί σύμβουλοι καταγγέλλουν για απαξίωση, παραγκωνισμό και κατάχρηση τη δημοτική αρχή

Έγγραφο καταπέλτης από 6 τοπικούς συμβούλους δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο γεμάτο οργή, αγανάκτηση και θλίψη απέναντι στις τακτικές της διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου.  Ακόμη και την ημέρα μνήμης χρησιμοποίησαν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν , οι διοικούντες για προσωπική τους προβολή και για απαξίωση και παραγκωνισμό της μεγαλύτερης κοινότητας του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνυπογράφουν έξι από τους έντεκα τοπικούς συμβούλους της κοινότητας Ωραιοκάστρου :

Η σημερινή ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, αμαυρώθηκε από τους ίδιους τους διοικούντες του Δ. Ω. Στην προγραμματισμένη εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων, το Κοινοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου ήταν ΑΠΟΝ.
ΟΧΙ ΑΠΌ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ αλλά ΑΠΟ ΈΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ των μελών του.
Δεν προσκλήθηκαν οι σύμβουλοι του μεγαλύτερου και κεντρικότερου κοινοτικού διαμερίσματος του δήμου Ωραιοκάστρου!!!!!!!
Είναι πρωτόγνωρο….. το στεφάνι του κοινοτικού συμβουλίου να κατατίθεται, προαποφασισμένα και εκ του πονηρού…. από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου και όχι από εκπρόσωπο του τοπικού συμβουλίου.
Τετοιες μέθοδοι θυμίζουν άλλες εποχές της Ελληνικής ιστορίας!!!!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ δημόσια την προσπάθεια παραγκωνισμού και απαξίωσης, με σκοπό τη διάλυση του μεγαλύτερου και κεντρικού τοπικού συμβουλίου του δήμου μας. Συνιστά προσβολή της νοημοσύνης και των δημοκρατικών αισθημάτων όλων των πολιτών του Ωραιοκάστρου.
Ο Δήμος Ωραιοκάστρου δεν είναι τσιφλίκι κανενός ούτε η προσωπική προβολή κάποιων, για ευνόητους λόγους, μπορεί να προτάσσεται του κοινωνικού συνόλου και μάλιστα σε μία ημέρα μνήμης.
Ποια Δημοκρατία επιτρέπει την καταπάτηση Θεσμών και οργάνων προβλεπόμενων από το Σύνταγμα και τους νόμους. Για να έχεις το δικαίωμα να τιμήσεις τους προγόνους σου πρέπει να μάθεις πρώτα από όλα να σέβεσαι τη δημοκρατία που αυτοί υπηρέτησαν για το σύνολο και όχι για μία μερίδα ημετέρων.
Και εν πάση περιπτώσει ποια δημοκρατία υπηρετούν, ποια δημοκρατία διδάσκουν και πως την αντιλαμβανονται οι κ. Κ. δημοτικοί άρχοντες;
Ας μας πουν επιτέλους τι υπηρετούν;
Εμεις, οι κοινοτικοί σύμβουλοι του τοπικού του Δ. Ω, που υπογράφουμε το παρόν έγγραφο ζητούμε να δοθούν δημόσια εξηγήσεις προς όλα τα όργανα του δήμου για την παραπάνω κατακριτέα και πρωτοφανή τακτική των διοικούντων απέναντι σε ένα δημοκρατικά εκλεγμένο όργανο του Δήμου.
Μαρία Τοψη
Ευτυχια Παλτατζιδου
Απόστολος Βαρβερης
Ελένη Δημητριαδου
Ευγενια Τσακίρη
Χάρης Χαραβόπουλος
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.