Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την καταβολή των μισθών των εργαζομένων στον Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την καταβολή των μισθών των εργαζομένων στον Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

Από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.) εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα έγινε ιδιαίτερος λόγος για την πληρωμή των εργαζομένων ΙΔΟΧ του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ύστερα από συντονισμένες και επίμονες προσπάθειες καταφέραμε να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες και να εξασφαλίσουμε τους μισθούς δύο μηνών, οι οποίοι θα καταβληθούν στους εργαζόμενους τις επόμενες ημέρες.

Στην προσπάθεια αυτή σημαντική ήταν η συνδρομή της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου και προσωπικά του Δημάρχου, Παντελή Τσακίρη.

Ως διοίκηση του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. για μια ακόμη φορά στηρίζουμε εμπράκτως τους εργαζομένους μας, όπως άλλωστε κάνουμε πάντα. Στις δύσκολες αυτές στιγμές εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καμία οικογένεια δεν πρέπει να μένει χωρίς εισόδημα. Κατανοούμε το πρόβλημα και βρισκόμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο. Για τη διοίκηση αποτελεί ΄΄αγκάθι΄΄ η μη έγκαιρη καταβολή των μισθών και ευελπιστούμε στο μέλλον τέτοιου είδους γραφειοκρατικά φαινόμενα να αμβλυνθούν. Άλλωστε, εργαζόμαστε με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε οι μισθοί να καταβάλλονται άμεσα».

Λαϊκή Συσπείρωση: Οι εργαζόμενοι του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. θα περάσουν πολύ δύσκολα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.