Ο Γιώργος Καραϊβάζ με το θάνατό του χάρισε 162.698 ευρώ στα παιδία – Και συνεχίζει για τον Γιάννη Τύρο

Ο Γιώργος Καραϊβάζ με το θάνατό του χάρισε 162.698 ευρώ στα παιδία – Και συνεχίζει για τον Γιάννη Τύρο

Οι εξελίξεις στις έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δολοφόνων του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άλιμο πριν από δέκα ημέρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου, οι αστυνομικοί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι ως προς την προσέγγιση των δραστών και του ηθικού αυτουργού. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πιθανώς πρόκειται για κάποιον ο οποίος ήθελε να προλάβει τη δεύτερη κατάθεση του Γιώργου Καραϊβάζ που θα γινόταν τις επόμενες ημέρες για μια πολύ σημαντική υπόθεση.

Η «Αλήθεια» -Το τραγούδι στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ προκάλεσε δάκρυα αγάπης στη Ζήνα Κουτσελίνη και τους τηλεθεατές μας σε κάθε γωνιά της γης. Ένα μοναδικό ποίημα που περιγράφει τα μονοπάτια μιας συγκλονιστικης πορείας ζωής από τον μεγάλο Έλληνα στιχουργό, Στέλιο Μαργωμένο. Τη μοναδική σύνθεση και ερμηνεία ανέλαβε ο Πάνος Μπλέτζας..με χροιά που συγκινεί και υμνεί τη λεβεντιά ενός ανθρώπου που πρόταξε τα στήθη μπροστά στη δική του Αλήθεια.

Το μεγαλείο της προσωπικότητας του Γιώργου Καραϊβάζ αποτυπώνεται στο σπουδαίο έργο που άφησε η απουσία του…162.698 ευρώ συγκεντρώθηκαν για το Χαμόγελο του Παιδιού και το βέβαιο είναι ότι από εκεί ψηλά θα μας χαρίζει και εκείνος το πιο γλυκό του χαμόγελο! Μια μεγάλη αγκαλιά και η ευγένεια ενός ανθρώπου που θα μείνει ζωντανή μέσα από το Πολυϊατρείο του Χαμόγελου του Παιδιού και θα κάνει πολλές πολλές παιδικές ψυχές γεμάτες γαλήνη! Με συγκίνηση η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοινώνει το ποσό που συγκεντρώθηκε από όλο τον κόσμο και ο Κώστας Γιαννόπουλος υμνεί τον Γιώργο Καραϊβάζ και την εξαίρετη οικογένειά του.. ο γιος του, Δημήτρης, δεν σταματά να συγκινεί θυμίζοντας τόσο την μοναδική ψυχή του πατέρα του.

 

Όλοι μαζί ενωμένοι μια γροθιά, για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή του Γιάννη μας, όπως ήταν άλλωστε και η έγνοια του Γιώργου Καραϊβάζ από τη στιγμή που τον γνώρισε! Συγκινούν τα λόγια ενός νέου ανθρώπου γεμάτου όνειρα και σχέδια.. Ο 25χρονος Γιάννης Τύρος από την Καλαμάτα διαγνώστηκε όταν ήταν 6 μηνών με συγγενή σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία με σκολίωση. Πρόκειται για μια σπάνια ιατρική ασθένεια που προκαλεί σοβαρές αναπηρίες στο σώμα του. Ο 25χρονος Γιάννης αποφάσισε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ όπου με μια 12ωρη, κόστους 600.000 ευρώ, επέμβαση θα αποκτήσει το δικαίωμα να ελπίζει ότι θα αναρρώσει πλήρως.. Ας συμβάλλουμε όλοι στον αγώνα ζωής.. Για τον Γιάννη μας! 150.000 ευρώ πρέπει να συγκεντρώσουμε ακόμη μέχρι το Πάσχα για να φύγει άμεσα!

Ο Γιάννης χρειάζεται την βοήθειά μας για μια φυσιολογική ζωή

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.