Ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης για την ΚΥΑ όσο αφορά την κυκλοφορία στις δομές φιλοξενίας

Ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης για την ΚΥΑ όσο αφορά την κυκλοφορία στις δομές φιλοξενίας

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την απαγόρευση κυκλοφορίας και στις δομές προσφύγων προκάλεσε αντιδράσεις στο σημείο που αναφέρει ότι “Καθημερινά και από ώρα 7:00 έως και ώρα 19:00 δίνεται η δυνατότητα σε εκπροσώπους οικογενειών ή ομάδων των διαμενόντων στα ΚΥΤ να μεταβαίνουν για την κάλυψη των αναγκών τους στα πλησιέστερα αστικά κέντρα. Στις περιοχές όπου είναι δυνατή η μετάβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτή γίνεται χωρίς να προκαλούνται καταστάσεις συγχρωτισμού στο εκάστοτε μέσο.

Σε περιπτώσεις που δεν διατίθενται μέσα μεταφοράς, επιτρέπεται η έξοδος έως εκατό (100) ατόμων την ώρα, σε ομάδες μικρότερες των δέκα (10) ατόμων. Ο έλεγχος των ως άνω μέτρων πραγματοποιείται από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.”

Το oraiokastro24 επικοινώνησε με τον δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη και μας δήλωσε ότι υπάρχουν πολλά ζητήματα στα οποία έχει κάνει υπομνήματα. Οι υπουργικές αποφάσεις θα πρέπει να ισχύουν για όλους και τα μέτρα στα κέντρα φιλοξενίας θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρά. Δικαιολογημένη η αντίδραση των κατοίκων των Διαβατών,δήλωσε, διότι οι κατοικίες είναι πολύ κοντά στην δομή “Αναγνωστοπούλου” και δεν προβλέφθηκαν πολλά πράγματα. Όσο για το αν υπάρχει κρούσμα κορονοϊού στο κέντρο φιλοξενίας μας ενημέρωσε ότι απο όσα γνωρίζει μέχρι αυτήν την ώρα δεν υπάρχει καμία αναφορά.

Ακούστε όλη την συνέντευξη :

Απαγόρευση κυκλοφορίας και στις δομές φιλοξενίας Δείτε το ΦΕΚ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.