Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δεμουρτζίδης Δημήτρης για την καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δεμουρτζίδης Δημήτρης για την καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ

Κεραυνός εν αιθρία η χθεσινή πληροφορία μας για την έγκριση καύσης απορριμμάτων RDF-SRF και εναλλακτικών καυσίμων εντός αστικού ιστού στο Τιτάν.

Μια απόφαση που πολλές φορές αποτράπηκε έπειτα απο ψηφίσματα και παραστάσεις διαμαρτυρίας πρωτίστως απο τον Δήμο και τους δημότες του Παύλου Μελά.

Ανάλογο ψήφισμα με ομόφωνη άρνηση στην καύση έλαβε και ο Δήμος Ωραιοκάστρου,όταν το θέμα έφερε στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη ΑΝΑΣΑ,δείτε σχετικά εδώ

Απο εχθές το μεσημέρι γνωστοποιήθηκε η απόφαση και ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης αντέδρασε άμεσα. Ενημέρωσε όλους τους αρχηγούς των παρατάξεων αλλά και τους δημάρχους των όμορων δήμων , δήμος Ωραιοκάστρου, Κορδελιού -Ευόσμου, Λαγκαδά, Αμπελοκήπων – Μενεμένης –  Νεάπολης -Συκεών, με σκοπό να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κινηθούν όλοι μαζί.
Ενημέρωσε και την Περιφερειακή Ένωση δήμων,αναμένει την μελέτη να την κοινοποιήσει και στους βουλευτές της πόλη για να δουν τι θα κάνουν.

Η απόφαση αυτή πρέπει να μας βγάλει όχι μόνο απο τα σπίτια μας αλλά και απο τα ρούχα μας” τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Παύλου Μελά.

Το oraiokastro24 σε χθεσινή επικοινωνία με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη έλαβε την απάντηση ότι μόλις ο ίδιος ενημερωθεί επίσημα θα μας ενημερώσει και εμάς.

Ακούστε όλα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά στο oraiokastro24 :

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.