Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου απαντά στην Λαϊκή Συσπείρωση για το τοπικό συμβούλιο

Απάντηση στη Λαϊκή Συσπείρωση για το Τοπικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου

Φωνάζει ο κλέφτης…

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες μιας συστηματικής προσπάθειας ορισμένων να επιτεθούν κατά του εκλεγμένου Τοπικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου με άθλιες μεθόδους που ανήκουν σε άλλες εποχές.

Οι αφορμές που ως τώρα έχουν βρει για να δικαιολογήσουν τις σταλινικές τους πρακτικές δεν έχουν καμία σημασία διότι δεν είναι παρά μόνο αυτό: αφορμές.

Σημασία έχει το πραγματικό τους κίνητρο το οποίο και είναι η δολοφονία χαρακτήρα με στόχο την εκλεγμένη πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Μαρία Αραμπατζίδου.

Μόλις πριν λίγες μέρες, άλλωστε, ο σεξισμός τους, η εμπάθεια και το μένος τους δημοσιοποιήθηκαν ανοιχτά σε πανελλαδική εμβέλεια, ώστε κάθε πολίτης, όχι μόνο του Δήμου Ωραιοκάστρου, αλλά της χώρας ολόκληρης να γνωρίζει πλέον περί τίνος πρόκειται.

Αντί δημόσιας συγνώμης, αντί μεταμέλειας, αντί ντροπής… ο τοπικός σύμβουλος, που ήταν υπεύθυνος για τον διασυρμό, τον δικό του και της παράταξής του, σε εθνικό επίπεδο βγαίνει σήμερα στη σέντρα και έρχεται να ζητήσει και τα ρέστα.

Ζητά την «καθαίρεση» εκλεγμένης προέδρου, αντί να αυτοκαθαιρεθεί ο ίδιος από ντροπή.

Χωρίς τσίπα, χωρίς αιδώ, διαφημίζει τις ολοκληρωτικές μεθόδους της παράταξής του, τις ίδιες μεθόδους, αλλά με άλλα μέσα, που είδαμε σοκαρισμένοι χθες να χρησιμοποιούν κατά τον προπηλακισμό του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκεί προπηλάκισαν χαρακτήρες.

Εδώ δολοφονούν χαρακτήρες.

Καταγγέλλουμε το θράσος και  τις απαράδεκτές τους μεθοδεύσεις και τους καλούμε να απολογηθούν δημόσια, αντί να παρακωλύουν το έργο του εκλεγμένου Τοπικού Συμβουλίου και να επιτίθενται στην πρόεδρό του.

Ωραιόκαστρο Λαϊκή Συσπείρωση: Η μόνη λύση για το τοπικού συμβούλιο είναι η καθαίρεση της προέδρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.