Ο Ε.Σ.Ω. συμμετέχει στην 86η ΔΕΘ, 10 – 18 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ε.Σ.Ω. συμμετέχει στην 86η ΔΕΘ, 10 – 18 Σεπτεμβρίου 2022

Η 86η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από τις 10 – 18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου (Ε.Σ.Ω.θα συμμετέχει στην 86η ΔΕΘμετά την έμπρακτη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.). Καλούμε λοιπόν, όλους τους φίλους, επαγγελματίες και μη, να μας επισκεφθούν στο περίπτερο 8 και να απολαύσουν περί τους 1.500 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κορυφαία brands της εγχώριας και διεθνούς κοινότητας, καθώς και ψυχαγωγικά και καλλιτεχνικά γεγονότα για όλες τις ηλικίες.

Με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την τεχνολογία και τον πολιτισμό, η 86η ΔΕΘ θα προσελκύσει τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών επιχειρήσεων και φορέων από όλη την Ελλάδα, αλλά και ξένων συμμετοχών. Παράλληλα, θα διαθέτει και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Οι μουσικές εκδηλώσεις με τη μορφή συναυλιών και τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής, αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία των πολυάριθμων επισκεπτών, καλύπτοντας όλα τα μουσικά είδη και ικανοποιώντας τις προτιμήσεις όλων των ηλικιών.

Με ορίζοντα τις νέες πραγματικότητες στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, η 86η ΔΕΘ 10-18/9/2022, έρχεται να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία και συνεισφορά στη ζωή του τόπου υπηρετώντας πιστά τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της.

Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές, υποδέχεται μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων.

Επιπλέον, εστιάζει το ενδιαφέρον της στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας προσκαλώντας να συμμετάσχουν επιμελητήρια, επιχειρήσεις, αλλά και πρακτικές που αναδεικνύουν το εύρος και τις εφαρμογές της στην ελληνική αγορά.

Ταυτόχρονα, εμπλουτίζει τις εκθεσιακές της ενότητες με τα πιο σύγχρονα προϊόντα, τις ψηφιακές υπηρεσίες, τις ενεργειακές εναλλακτικές στην οικιακή χρήση και την αυτοκίνηση, ενώ προετοιμάζει το καθιερωμένο HELEXPO FORUM – τη συνεδριακή πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα της χώρας.

Παράλληλα με τις πολυποίκιλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που απαρτίζουν τη διοργάνωση, η ΔΕΘ θέλοντας να αποτίνει τη δέουσα τιμή στη μνήμη των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή, προετοιμάζει ένα πρωτότυπο οπτικοακουστικό θέαμα αφιερωμένο στην ιστορία της «Μεγάλης Προσφυγιάς» προς τη μητέρα πατρίδα.

 

Πρόγραμμα Συναυλιών 86ης ΔΕΘ 2022

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.