Ο Καμμένος μιλάει για το 1090,βίντεο

Στην εκπομπή του Χατζηνικολάο “στον ενικό” βρέθηκε εχθες ο υπουργός άμυνας Καμμένος απαντώντας στα ερωτήματα των δημοσιογράφων και των πολιτών.
Δήλωσε οτι ο στρατός εχει προχωρήσει στις ετοιμασίες και του ΟΛΘ (Οργανισμού Λιμένων Θεσσαλονίκης) ενω ταυτόχρονα συνεχίζονται και στο στρατόπεδο 1090.
«Την πρόταση των δημάρχων από την Θεσσαλονίκη την εξετάσαμε. Παρότι είναι έτοιμο το κέντρο στα Διαβατά, παράλληλα κάναμε δουλειά και στον ΟΛΘ. Μακάρι να ικανοποιηθεί ο αριθμός και να γίνει το κέντρο εκεί. Εμείς δεν θέλουμε να τσακωνόμαστε με τον κόσμο. Αλλά πρέπει αύριο να δείξουμε έργο»,
είπε χαρακτηριστικά.
Θεωρεί δεδομένο οτι θα κλείσουν τα σύνορα και οτι για αυτο υπογράψανε συνθήκη με το ΝΑΤΟ για κοινή διαχείριση της εισροής των μεταναστών και οτι ετσι θα είναι διαχειρίσιμο το πρόβλημα.
Αποκάλυψε οτι οι ΜΚΟ (Μη Κυβερνικη Οργάνωση) που αναλάβανε την σίτιση των μεταναστών πληρώνονται 30€ το άτομο απο την Ύπατη Αρμοστια του ΟΗΕ.

image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.