Ο Μουζάλας αποκάλεσε τα Σκόπια Μακεδονία,καμία αντίδραση του Τσίμα

«Μακεδονία» αποκάλεσε τα Σκόπια ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, και την εκπομπή «Ιστορίες» που μεταδόθηκε σήμερα στον ΣΚΑΙ. Ο δημοσιογράφος δεν αντέδρασε καθόλου στο άκουσμα αυτό,αντιθέτως συνέχισε την συνέντευξη σαν να άκουσε το πλέον φυσιολογικό.
Ο Μουζάλας, ερωτηθείς σχετικά με τη χθεσινή απόπειρα περίπου 1.500 προσφύγων να περάσουν τα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, αναφέρθηκε σε ένα φυλλάδιο που τους μοιράστηκε, το οποίο τους έδινε οδηγίες για το «ταξίδι». Όπως είπε, «υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά σε όλη αυτή την ιστορία. Το ένα είναι ότι οι άνθρωποι στην Ειδομένη μεταφέρονται πολύ δύσκολα, καθώς προσδοκούν και ελπίζουν ότι θα ανοίξουν τα σύνορα. Με αυτή την προσδοκία έπαιξαν βρώμικο παιχνίδι οργανώσεις που ισχυρίζονται ότι είναι εθελοντές και αλληλέγγυοι προς τους πρόσφυγες και οργάνωσαν το πέρασμά τους στη “Μακεδονία”».


ΒΝΤΕΟ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.