Ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης Βασίλης Τσολακίδης τρέχει στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Βασίλης Τσολακίδης θα τρέξει στον επετειακό 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», την Κυριακή 5 Απριλίου, τιμώντας για άλλη μια χρονιά με την παρουσία του τον μεγαλύτερο αθλητικό θεσμό της Βόρειας Ελλάδας.

image

Ο 36χρονος σπεσιαλίστας του δίζυγου, ο οποίος έχει αναδειχθεί 6ος Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο και διεκδικεί την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Ρίο ντε Τζανέιρο, δήλωσε και φέτος συμμετοχή στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., που θα έχει ως νέο σημείο εκκίνησης το εμπορικό κέντρο «OneSALONICA», στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Ο Βασίλης Τσολακίδης ήταν παρών και στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, τρέχοντας στο Δρόμο 5.000 μ. και αποτελώντας έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Λαμπαδηδρομίας της Αλεξανδρείου Φλόγας του Μαραθωνίου, αφού ήταν ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος κατά την άφιξη της Φλόγας στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Ενόψει της φετινής συμμετοχής του, ο πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής τόνισε: «Όλοι πρέπει να είμαστε εκεί, όλοι πρέπει να γίνουμε κομμάτι αυτού του αγώνα. Ο κόσμος έχει πολλούς λόγους για να δηλώσει συμμετοχή σ’ αυτή τη διοργάνωση, που είναι η μεγαλύτερη της Βόρειας Ελλάδας και στέλνει πολύ σημαντικά μηνύματα. Ο αθλητισμός είναι ζωή και ειδικά ο Μαραθώνιος ‘Μέγας Αλέξανδρος’ είναι μια μεγάλη διαφήμιση για τη Θεσσαλονίκη και για τη Μακεδονία».

Αναφερόμενος στην περσινή εμπειρία του ως δρομέας, σχολίασε: «Η συμμετοχή σ’ ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός είναι ξεχωριστή. Όταν βλέπεις χιλιάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους, είτε για να τρέξουν είτε για να χειροκροτήσουν τους δρομείς, αποτελώντας όλοι τους κομμάτι του Μαραθωνίου, νιώθεις τεράστια ικανοποίηση. Ειδικά για εμάς, που έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας στον αθλητισμό, η χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.