Σάλος στο Facebook για τους υγειονομικούς κανόνες καταστήματος.

Σάλος προκλήθηκε στο Facebook απο ποστάρισμα-καταγγελία
πολίτη για τους κανόνες υγιεινής που επικρατούν σε ζαχαροπλαστείο στο Ωραιόκαστρο.
Η κατάσταση έλεγε οτι στην βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου “έκοβε βόλτες” ενα ποντίκι ανάμεσα στα προϊόντα προς πώληση.
Τα σχόλια κινήθηκαν ανάμεσα στην φρίκη και στον χλευασμό. Δεν έλειψε και αντίστοιχο βιντεάκι που παρομοίαζε την κατάσταση που είδε ο πολίτης

Σας παραθέτουμε το ποστ και την συζήτηση όπου για ευνόητους λόγους έχουμε θολώσει τα ονόματα.

image

image

vendo

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θεωρώ ότι ο συντάκτης του κειμένου πρέπει να ανακαλέσει, το video αναφέρεται καθαρά σε ζαχαροπλαστείο της Βουλγαρίας. Λυπάμαι και για το περιεχόμενο του κειμένου και για αυτούς που το αναρτούν προσπαθώντας να δημιουργήσουν θέμα στην αγορά του Ωραιοκάστρου

  2. Πραγματικά απορώ με την νοημοσύνη μερικών αναγνωστών. Ο πολίτης ποσταρισε το βίντεο ως παρομοίωση αυτού που είδε,πως για παράδειγμα σου λέει κάποια οτι κάνει δίαιτα για πολύ καιρό και παραμένει χοντρή και της ποστάρεις το βίντεο με την Βλαχοπούλου που λέει “Σούση τρως,και ψεύδεσαι και τρως”; Κάπως έτσι ήταν και αυτο το βίντεο στο άρθρο. Δεν ήθελε πολύ μυαλό να το καταλάβεις.
    Εγώ λυπάμαι για την καταλληλότητα του καταστήματος και όχι για τον πολίτη και την ανάρτηση του θέματος. Η κοινωνία του στρουθοκαμηλισμού κάποτε πρεπει να εκλείψει στην Ελλάδα,κάποτε πρεπει να ασχοληθούμε με τα προβλήματα και όχι με την προβολή τους.

  3. Όταν παίζεις με την επιχείρηση την υπόληψη και το ψωμί κάποιου , δεν χωρούν παρομοιώσεις . η έχεις στοιχεία η δεν έχεις . Αν υπάρχουν στοιχεία κάνεις την καταγγελία επωνύμως , αν είναι να πετάς μια φωτοβολίδα με την κάλυψη του ανωνύμου και φυσικά της αποφύγεις της τιμωρίας της συκοφαντικής δυσφήμησης , τότε σίγουρα δεν ασχολούμαστε με τα προβλήματα αλλά με κουτσομπολιά και. οπότε είναι περιττό να ασχολούμαστε με ανθρώπους που ενώ κανονικά θα έπρεπε (λόγο θέσης ) να ερευνήσουν την καταγγελία και μετά να την ανεβάσουν . προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να δυσφημήσουν την αγορά και τις επιχειρήσεις του Ωραιοκάστρου συκοφαντίες ( Δεν κατάλαβα την σημασία της δημοσίευσης , να τρομάξουμε η να συκοφαντήσουμε τις επιτηρήσεις του Ωραιοκάστρου και να μην πάει κόσμος) έχοντας μάλιστα και την κάλυψη του συλλόγου ,που έχουν άμεση σχέση και φυσικά δεν παίρνει θέση για την υπεράσπιση του επιχειρηματία η των επιχειρήσεων του Ωραιοκάστρου όπως είναι η δουλεία του .κανονικά θα έπρεπε να κληθεί και ο κάτοχος του (site) , που προσπαθεί να βγάλει από το πουθενά , αμαυρώνοντας την αγορά μας αλλά και ο αρθρογράφος και στην περίπτωση που υπάρχει θέμα να ενεργήσουν κατάλληλα . Αλλιώς να ενημερώσουν τον επιχειρηματία και να ασκηθούν τα κατάλληλα μέτρα ( βλέπε καταστατικό συλλόγου , υπεράσπιση επιχειρήσεων και επιχειρηματιών – μελλών τους )

  4. Ενώ όταν ο άλλος παίζει με την υγεία την δικιά μου και των παιδιών μου πρεπει να τον φερθούμε με το γάντι. Και επειδή δεν πρόλαβε να τραβήξει βίντεο ο πελάτης παέι να πει οτι είναι ψεύτης ο πελάτης και αναξιόπιστο το σάιτ.
    Στον τακο πρεπει να βγαίνουν αυτά τα καταστήματα και όχι να ζητάνε μερικοί την κάλυψη τους,φαντάζομαι πολλά για τους υπερασπιστές αυτών των καταστημάτων. Μόνο βρώμικο μυαλό θα σκεπτόταν να κατηγορήσει ενα κατάστημα άνευ λόγου και αιτίας. Και μόνο ενα βρώμικο μυαλό θα το υπερασπιζόταν.

  5. Καταρχήν δεν νομίζω ότι κανένας είπε ψεύτη τον πελάτη και αναξιόπιστο το sait (όπως αναφέρεστε ) . θα πρέπει όμως να τηρούμε και κάποιους κανόνες δεοντολογίας και άντε εγώ σας λέω ότι έχετε δίκιο ,μια που επαναστατείτε , υπάρχουν οι αρμόδιες αρχές που μπορούν να επιλυθούν του θέματος ( εκτός αν κάποιοι νομίζουν ότι είναι ποιο πάνω από όλα και μπορούν να λεν και να αναρτούν ότι θέλουν χωρίς συνέπειες ) . Γιατί δεν κάνετε την καταγγελία και πολύ περισσότερο γιατί δεν γράφετε επώνυμα τα παράπονα σας . Σκεφτείτε όμως να έχετε άδικο και αυτήν την στιγμή να αιωρείται ένα υπονοούμενο γύρω από την αγορά και το ζαχαροπλαστείο , τότε ??? τραβάμε την ουρά μας από έξω και όλα μέλι – γάλα ??? θεωρώ ότι διαβάσατε γρήγορα το κείμενο και δεν καταλάβατε ότι ο καθένας δεν μπορεί να σπιλώνει υπολήψεις χωρίς στοιχεία υπάρχουν αρμόδια όργανα για το καλό όλων μας και προπαντός των παιδιών μας όπως είπατε και εσείς . θεωρώ ότι το να γραφούμε κάτι χωρίς να ενεργούμε κατάλληλα κάνει μεγαλύτερο κακό ,γιατί αυτήν την στιγμή το συγκεκριμένο άρθρο αναφαίρετε γενικότερα σε καταστήματα (μη αναφέροντας το όνομα ) του Ωραιοκάστρου και κατά συνέπεια προσπαθεί να πάρει η μπάλα όλους τους καταστηματάρχες . οπότε καλό θα ήταν να αποσύρετε τους χαρακτηρισμούς

  6. Καλά αδερφέ εσύ κάνε ότι νομίζεις και πήγαινε με το γράμμα του νόμου ενός νόμου που δεν υπάρχει σε μια χώρα που καταρεει και βάση αυτού ο καθένας κάνει ότι γουστάρει σε βάρος της υγείας μας.
    Εγώ θα τους βγάζω στον τακο και θα επικροτώ όποιον κάνει το ίδιο μπας και μπορέσουμε να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον. Αυτά και τέλος από μένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.