Παρίστανε την πωλήτρια,νάρκωνε τα θύματα της και τα έκλεβε

Παρίστανε την πωλήτρια, έμπαινε στα σπίτια, έριχνε υπνωτικό στο ρόφημα των ανυποψίαστων θυμάτων της και… άδειαζε το σπίτι τους.

Πρόκειται για μια 38χρονη σε βάρος της οποίας το Τμήμα Ασφαλείας Εχεδώρου Θεσσαλονίκης σχημάτισε δικογραφία, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2016, προσποιούμενη την πωλήτρια αρωμάτων, μπήκε στα σπίτια δύο γυναικών, στην περιοχή των Διαβατών και αφού τοποθέτησε άγνωστη υπνωτική ουσία σε ροφήματά τους, αφαίρεσε από το εσωτερικό των σπιτιών, συνολικά, το χρηματικό ποσό των 1.750 ευρώ και άλλα αντικείμενα.

Τα θύματά της, ήταν μεγάλης ηλικίας, 72 και 66 χρόνων και άνοιξαν την πόρτα τους για να δουν την… πραμάτεια της. Η δράστιδα έπιανε κουβέντα μαζί τους, κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, και χωρίς να γίνει αντιληπτή, φέρεται ότι τοποθέτησε άγνωστη υπνωτική ουσία στο νερό ή τον καφέ των γυναικών. Όταν αυτές έχασαν τις αισθήσεις τους, έψαξε τα σπίτια, αφαιρώντας χρήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, από την 66χρονη πήρε 1.750 ευρώ.
deltanews.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.