Παραλίγο μακελειό για έναν σκύλο στο Ωραιόκαστρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση για το περιστατικό
στην Παιδόπολη «Άγιος Δημήτριος»
Άμεση ήταν η αντίδραση της δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρου όταν ενημερώθηκε ότι στο χώρο της Παιδόπολις «Άγιος Δημήτριος», εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας με όπλο που είχε στη ζώνη του, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς εάν ήταν αληθινό ή ψεύτικο. Ο άγνωστος απείλησε τους υπεύθυνους του Ξενώνα Προσωρινής Φιλοξενίας Παιδιών & Εφήβων σε κίνδυνο « Άρσις» με την αιτιολογία ότι του έκλεψαν τον σκύλο.

Να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο της Παιδόπολις «Άγιος Δημήτριος» στεγάζονται και τα κτίρια του Β’ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ωραιοκάστρου και το ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης).

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Θανάσης Καρύδης και η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω., Ρένα Αντωνιάδου έσπευσαν στο σημείο και ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία επενέβη άμεσα. Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής ήταν η εξασφάλιση της ασφάλειας των παιδιών αλλά και των εργαζομένων, το οποίο και επετεύχθη.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.