Περπατώ και γνωρίζω τον τόπο μου

Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου μετά την επιτυχημένη πεζοπορία που διοργάνωσε την Κυριακή 28/12/2014 στο βουνό του Ωραιοκάστρου, διοργανώνει νέα πεζοπορία την Κυριακή 11/1/2015. Η διαδρομή θα ξεκινά από την Αγία Παρασκευή μέχρι το λατομείο «Γένεσις» της Νεοχωρούδας και επιστροφή.

Οι πεζοπορίες αυτές εκτός της άσκησης, έχουν τον χαρακτήρα της γνωριμίας της ιστορίας της κάθε περιοχής δηλ. «Περπατώ και γνωρίζω τον τόπο μου» αλλά και τον χαρακτήρα της επικοινωνίας – γνωριμίας μεταξύ των πολιτών του Δήμου Ωραιοκάστρου δηλ. «Περπατώντας γνωρίζω τον συνάνθρωπο μου και θέματα γενικού ενδιαφέροντος». Έτσι σε αυτήν την πεζοπορία μέλη και φίλοι του συλλόγου θα μιλήσουν για την ιστορία της Αγίας Παρασκευής αλλά και για το λατομείο «Γένεσις» ‘‘Μίνως Βολανάκης’’.

Ο Σύλλογος αποτελεί μόνο τη βάση επικοινωνίας και συντονισμού των περιπάτων. Δεν εξαιρεί κανένα άνθρωπο οποιασδήποτε ηλικίας και προέλευσης και δεν δημιουργεί καμία απολύτως δέσμευση και υποχρέωση, πέρα της καλής διάθεσης για την ισότιμη συμμετοχή. Επιπρόσθετα είναι ανοικτός για κάθε νέα πρόταση προορισμού – αντικειμένου ενημέρωσης και θα εκτιμούσε ιδιαίτερα την οποιαδήποτε προσφορά – ιδέα – διάθεση ενημέρωσης από κάθε ενεργό πολίτη που θα ήθελε να μοιραστεί γνώσεις και εμπειρίες.

Το ραντεβού για όποιον επιθυμεί (μέλος ή όχι) είναι στην Αγία Παρασκευή του Παλαιοκάστρου την Κυριακή 11/1/2015 στις 11.00 μμ.

Για την προσωρινή επικοινωνία μας και μέχρι την ενεργοποίηση τηλεφωνικής γραμμής, έχετε την δυνατότητα αποστολής e-mail στο [email protected] με απορίες, προτάσεις και οποιοδήποτε θέμα.

Καλούμε όλους εκείνους που θέλουν να περπατήσουν αλλά και να επικοινωνήσουν – γνωρίσουν τον τόπο που ζούν σε όλες τις διαστάσεις του να έρθουν να περπατήσουν μαζί μας…

Πολιτιστικος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.