Ποιοι είναι οι πιθανοί ζωδιακοί σας εχθροί

Ποιοι είναι οι πιθανοί ζωδιακοί σας εχθροί

Υπάρχουν κάποια ζώδια που, λόγω της διαφορετικότητας τους, είναι δύσκολο να κατανοήσουν το ένα το άλλο. Υπάρχουν ζώδια ανταγωνιστικά ως προς κάποια άλλα ζώδια. Επειδή όμως συχνά μία λεπτή γραμμή χωρίζει την αγάπη από το μίσος, υπάρχουν και εκείνα που, αν και απολύτως φιλικά, μπορεί να γίνουν άσπονδοι εχθροί όταν δυσκολεύονται να εκφράσουν με θετικό τρόπο τα συναισθήματά τους.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί μπορεί να γίνουν ξεροκέφαλοι και τους διακατέχει η τάση να γίνονται ωμά ειλικρινείς. Αυτό μπορεί να ερεθίσει αρκετά ζώδια, όχι πάντα με την καλή έννοια. Έτσι μπορούν να δημιουργήσουν ανταγωνισμό με έναν άλλον Κριό και να γίνουν και οι δύο το ίδιο αμετακίνητοι. Με τα Λιοντάρια μπορεί να δημιουργηθούν χάσματα στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν τα πρωτεία, καθώς έχουν και οι δύο μεγάλους εγωισμούς. Με έναν Σκορπιό μπορούν να αισθανθούν κάποιες όχι και τόσο αγαθές προθέσεις και ίσως βλέπουν τις αδυναμίες ο ένας του άλλου. Η μάχη μεταξύ τους μπορεί να διεξαχθεί μέχρις εσχάτων, διότι είναι εξίσου αποφασισμένοι για τη νίκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι πεισματάρης, μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση με τα άλλα σταθερά σαν εκείνον ζώδια, τα οποία μοιράζονται αυτή του την ιδιότητα, όπως ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος. Ο Ταύρος είναι αποφασισμένος να αποκτήσει αυτό που θέλει και αν θεωρήσει ότι κάποιο άλλο άτομο είναι απρόθυμο να δεχτεί την επιθυμία ή την άποψή του, μπορεί να προκύψει σύγκρουση ή συχνότερα, αντιπάθεια. Αλλά το ίδιο ισχύει και με τα υπόλοιπα σταθερά ζώδια, τα οποία είναι και εκείνα αποφασισμένα να περάσει το δικό τους. Έτσι μπορεί να παιχτούν μεταξύ τους πολλά παιχνίδια δύναμης, αντοχής και εξουσίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλο που οι Δίδυμοι είναι ένα από τα πιο φιλικά άτομα που μπορεί κάποιος να συναντήσει, μπορεί να μην τα πηγαίνουν καλά με εκπροσώπους του δικού τους ζωδίου. Συχνά μπορεί να βρίσκουν ότι οι άλλοι Δίδυμοι είναι απορροφημένοι με τα δικά τους σχέδια και να μην έχουν την αναμενόμενη ανταπόκριση, κάτι που τους εκνευρίζει. Επίσης, μπορεί να έχουν προβλήματα με Αιγόκερους και Ιχθύς. Οι Αιγόκεροι έχουν την τάση να ρίχνουν πάγο στην ανάλαφρη προσέγγιση των Διδύμων, διότι μπορεί να τους θεωρήσουν φαύλους, ανοίγοντας ένα μέτωπο μακροχρόνιας ψυχροπολεμικής κατάστασης. Δυσκολεύονται επίσης να καταλάβουν τους Ιχθύς που με τη μόνιμα εύθραυστη συναισθηματική τους κατάσταση, θα ταλαιπωρήσουν το νευρικό σύστημα των Διδύμων, μέχρι να ειπωθούν λόγια που θα δημιουργήσουν απόσταση ή ακόμα και εχθρότητα μεταξύ τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματα αυτού του ζωδίου είναι βαθιά και τα κρατούν προστατευμένα με όλους τους τρόπους και όλες τους τις δυνάμεις. Θα χρειαστεί πολύς κόπος για να μπορέσει κάποιος να πλησιάσει τον εσωτερικό τους κόσμο. Μπορεί να βρεθούν σε κόντρα με Κριούς, διότι η τάση τους να είναι τόσο εξωστρεφείς, προκαλεί αμηχανία, ακόμα και εκνευρισμό στους Καρκίνους. Για παρόμοιους λόγους μπορούν να βρεθούν σε αντιπαράθεση με Λέοντες και Τοξότες. Η τάση του Λέοντα να βάζει τον εαυτό του πάνω από όλους και να μην βλέπει τους άλλους σαν ισότιμους προσβάλλει έναν Καρκίνο. Από την άλλη μεριά, οι Τοξότες δίνουν μικρή σημασία στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα του ευαίσθητου αυτού ζωδίου, κάνοντας τους Καρκίνους να τους θεωρούν αδιάφορους και σκληρούς.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες μπορεί να νιώσουν εχθρικά με Ταύρους, διότι έχουν το ίδιο ισχυρό πείσμα με τους ίδιους και αν παρουσιαστεί κάποιο θέμα δεν πρόκειται να υποχωρήσουν. Οι Σκορπιοί δεν θα δείξουν ανωτερότητα αν υπάρχει οποιαδήποτε αντιπαράθεση, διότι θέλουν να έχουν πάντα την τελευταία λέξη. Ένας ακόμα πιθανός αντίπαλος των Λεόντων είναι ο Υδροχόος, διότι αν εμπλακούν σε παιχνίδια δύναμης μεταξύ τους, μπορεί να γίνουν απρόσιτοι, ανένδοτοι και να δείξουν μία πολύ ψυχρή εκδοχή του εαυτού τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ένα από τα πιο εργατικά ζώδια και οι εκπρόσωποι του είναι πρόθυμοι να προσπαθήσουν με υπομονή και επιμονή μέχρι να δρέψουν τους καρπούς των κόπων τους. Ίσως λόγω της επιμονής τους, να βρίσκουν δύσκολο να συνεννοηθούν με ζώδια όπως οι Τοξότες, οι Κριοί και οι Ζυγοί. Τόσο οι Τοξότες, όπως και οι Κριοί, πιστεύουν στην αμεσότητα και μπορεί να γίνουν επικριτικοί με τη σχολαστικότητα και το σχεδιασμό των Παρθένων. Ένας Παρθένος όμως δεν αντέχει την αποδοκιμασία και έτσι αυτομάτως μπορεί να μπει σε εχθρικές καταστάσεις. Με τους Ζυγούς μπορεί να υπάρξουν κόντρες, καθώς η αναποφασιστικότητα τους τους προκαλεί έντονο εκνευρισμό.

ΖΥΓΟΣ

Θέλοντας να κρατήσει την αρμονία και τους πάντες ευτυχισμένους, ένας Ζυγός μπορεί να βρεθεί στα μαχαίρια με έναν Κριό, λόγω της τάσης του δεύτερου να μην υπολογίζει ποιες ισορροπίες θα ταράξει όταν σερβίρει ωμή την άποψη ή την ειλικρίνεια του. Άλλοι πιθανοί αντίπαλοι ενός Ζυγού είναι οι Σκορπιοί και οι Παρθένοι. Οι Σκορπιοί είναι πολύ αιχμηροί και πολύ ακραίοι για έναν Ζυγό που του αρέσει να περπατάει πάντα στη μέση οδό. Με τους Παρθένους είναι απλά πολύ διαφορετικοί ως χαρακτήρες και δεν είναι εύκολο να συνυπάρξουν χωρίς προστριβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός θέλει να καταφέρει ό,τι έχει βάλει στο μυαλό του, ακόμα κι αν αυτό χρειαστεί χρόνια για να επιτευχθεί. Έχει μία τάση να χειρίζεται με έναν υπόγειο τρόπο τους άλλους μέχρι να πετύχει τις επιθυμίες του. Λόγω αυτής του της ιδιότητας, θα συναντήσει αντιπάλους από το ζώδιο του Λέοντα, των Διδύμων και του Υδροχόου. Με τους Λέοντες υπάρχει υψηλή ανταγωνιστικότητα, καθώς θέλουν και εκείνοι να κάνουν το δικό τους. Οι Υδροχόοι είναι το ίδιο απόλυτοι με τους Σκορπιούς και δεν ενδιαφέρονται να διευκολύνουν την ατζέντα κανενός. Όσο για τους Διδύμους, είναι και εκείνοι χειριστικοί με τον τρόπο τους και μπορεί να ανταποδώσουν στα ίσια ό,τι θεωρούν περίεργο και απειλητικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες μπορούν να γίνουν αντίπαλοι με Ιχθύς, Καρκίνους και Υδροχόους. Ένας Τοξότης θέλει να ξεμπερδεύει με τα προβλήματα και έτσι μπορεί να εκνευριστεί με τους Ιχθύς, οι οποίοι μπορεί να πνίγονται σε μία κουταλιά νερό, καθώς τα συναισθήματα τους παρασύρουν. Με τους Καρκίνους συμβαίνει κάτι παρόμοιο, συν το γεγονός ότι μπορεί να παραμείνουν κλειστοί και αρνητικοί σε όλες τις προτάσεις και όλα τα ενδεχόμενα. Όσο για τους Υδροχόους μπορεί να συντηρήσουν μία διαφωνία για αιώνες, διότι αμφότεροι προσπαθούν να προβάλουν τα επιχειρήματα τους ξανά και ξανά χωρίς κανένας από τους δύο να υποχωρεί, καθώς και οι δύο θέλουν να έχουν πάντα την τελευταία λέξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι σκληρά εργαζόμενοι και προσπαθούν να χτίσουν τη φήμη τους με κόπο και επιμονή. Μπορεί να αισθανθούν δυσκολίες στη σχέση με Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς. Ένας Κριός μπορεί να τους φανεί ανόητος και εγωιστής. Ένας Καρκίνος μπορεί να τους φανεί μαλθακός και άνευρος. Όσο για τους Ζυγούς, η τάση τους να ευχαριστούν τους πάντες κάπου τους εκνευρίζει, καθώς εκτιμούν τη δύναμη κάποιου να χαράζει το δικό του μονοπάτι στη ζωή χωρίς να υπολογίζει τι είναι αρεστό και τι όχι. Καθώς ο Αιγόκερως μπορεί να γίνει αρκετά σαρκαστικός με τα λόγια του, μπορεί να δημιουργήσει έχθρες και αντιπάθειες με αυτά τα ζώδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος αρνείται να υποκύψει και προτιμά να παραμένει ανένταχτος και διαφορετικός. Η ανεξαρτησία του αυτή δυσκολεύει τα άλλα ζώδια να τον κατανοήσουν σε βάθος. Ίσως τα μεγαλύτερα προβλήματα θα τα συναντήσει στα πρόσωπα των Ταύρων, των Παρθένων και των Αιγόκερων. Με τους Ταύρους υπάρχει μία ριζική διάφορα, καθώς είναι το ζώδιο που εκτιμά τους κανόνες και τη ρουτίνα, κάτι που ο Υδροχόος απεχθάνεται. Οι Παρθένοι προσπαθούν να κατανοήσουν τον κόσμο βάζοντας τις έννοιες μέσα σε κουτάκια, κάτι αδιανόητο για το ανοιχτό πνεύμα ενός Υδροχόου. Με τον Αιγόκερω υπάρχει ανταγωνισμός και παιχνίδια δύναμης. Με αυτό τον τρόπο γίνεται δύσκολο να συνάψουν θετικές σχέσεις εξ αρχής και υπάρχει η τάση να κρατάει αυτά τα ζώδια σε απόσταση, αν όχι φυσική, ψυχική.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες θεωρούνται ελεύθερα πνεύματα και αρκετά καλοσυνάτοι για να έχουν εχθρούς. Όταν γίνεται αυτό είναι επειδή κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο με τον οποίον βλέπουν τον κόσμο. Συνήθως μπορούν να βρουν δυσκολίες στο να επικοινωνήσουν με τους Δίδυμους, διότι στους Ιχθύς δεν αρέσουν οι κατά μέτωπο αντιπαραθέσεις, κάτι που όμως λατρεύουν οι Δίδυμοι. Οι Παρθένοι έχουν ανάγκη για σαφή όρια σε οποιαδήποτε σχέση, όμως για τους Ιχθύς αυτό είναι από δύσκολο έως αδιανόητο, καθώς λατρεύουν τη ρευστότητα και την ελευθερία. Οι Τοξότες νιώθουν άβολα και εκνευρίζονται με το συναισθηματισμό των Ιχθύων και μπορούν να γίνουν σκληροί με τα λόγια τους, δημιουργώντας παρεξηγήσεις και κόντρες μαζί τους.

Άση Μπήλιου
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.