Πολιτιστική ομάδα Νέας Φώκιας Χαλκιδικής: Η παράσταση συνεχίζεται (φωτό)

[ad_1]

Πολιτιστική ομάδα Νέας Φώκιας Χαλκιδικής: Η παράσταση συνεχίζεται (φωτό)

Αν και πρωτοεμφανιζόμενη η λαογραφική και πολιτιστική ομάδα Νέας Φώκιας “Μονάχους Μονάχους” στη Χαλκιδική έκλεψε τις εντυπώσεις με τη θεατρική παράσταση

“Η παράσταση συνεχίζεται” του Ρικ Άμποτ σε σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη. Με ερασιτέχνες ηθοποιούς από τους κατοίκους του χωριού να κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους η παράσταση που ανέβηκε αρχικά στις 4 και 5 Μαίου προκάλεσε ενθουσιασμό στους θεατές και προκλήθηκε το αδιαχώρητο. Μετά τις πρώτες παραστάσεις λοιπόν αναμένεται και συνεχεια.

Λίγα λόγια για το έργο: Πρόκειται για μια κωμωδία καταστάσεων που προβάλλει την προετοιμασία μιας παράστασης ενός αστυνομικού έργου εποχής. Το τρακ στις πρόβες, τα λάθη και οι παρατηρήσεις αλλάζουν τόσο το έργο που στην πρεμιέρα δεν έχει καμία σχέση με το σενάριο

Συντελεστές: Ελένη Κούτλα, Περιστέρα Πριμικερατίδου, Δημήτρης Χαραράς, Φιλία Σκουλούδη, Ευτυχία Κοσκινά, Παύλος Παντζίκης, Μιχάλης Γεωργιάδης, Μαρία Μαλκουτζή, Φωτεινή Κόκκινου.

Σκηνοθέτης: Ορέστης Τεάζης

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.