Πρόεδρος κοινότητας Δρυμού για νερό: Καμία ανοχή σε πισωγυρίσματα

Πρόεδρος κοινότητας Δρυμού για νερό: Καμία ανοχή σε πισωγυρίσματα

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!
Πριν από λίγη ώρα με μεγάλο προβληματισμό διαβάσαμε την ανακοίνωση της Επιχείρησης Ύδρευσης του Δήμου μας με την οποία συστήνεται στους καταναλωτές του Δρυμού να μην χρησιμοποιούν το νερό για πόση και μαγείρεμα!
Προκύπτουν πολύ μεγάλα ερωτηματικά τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν άμεσα.
α) Ποιες γεωτρήσεις πέφτουν αυτή τη στιγμή στο δίκτυο ύδρευσης και ποια είναι η τελευταία μέτρηση νιτρικών. Να δοθούν άμεσα στα στοιχεία στη δημοσιότητα από την ΔΕΥΑΩ.
β) Υπάρχει εγγύηση για την επάρκεια του νερού; Από την Τετάρτη αναμένουμε καύσωνα. Θέλουμε μια υπεύθυνη απάντηση από αρμόδια χείλη αν θα έχουμε διακοπές νερού.
γ) Εφόσον παρατηρείται πρόβλημα που ήδη έχει φανεί στο Μελισσοχώρι, ποιες είναι οι ενέργειες που έκανε ο Δήμος για να μην φτάσουμε στο χειρότερο σενάριο;
δ) Συμφωνούμε να υπάρχει ορθολογική κατανάλωση αλλά θέλουμε και μια σοβαρή απάντηση για ποιο λόγο επανέρχεται ένα πρόβλημα που είχε λυθεί τα προηγούμενα τρία καλοκαίρια και γιατί δεν υπήρξε νωρίτερα ενημέρωση παρά μόνο τώρα που φαίνεται το πρόβλημα να μας χτυπάει την πόρτα.
ε) Να τοποθετηθούν επιτέλους δημόσια για αυτό το τόσο σοβαρό θέμα οι δημοτικοί σύμβουλοι της Μυγδονίας, ειδικά όσοι αποτελούν μέρος της σημερινής διοίκησης. Πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι η θέση τους στο πρόβλημα με τα νιτρικά με της Λητής που δεν λύθηκε, στην μη επάρκεια του νερού του Μελισσοχωρίου καθώς και στο νέο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την ποιότητα του νερού στο Δρυμό.
Η ΜΥΓΔΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΡΚΕΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
Κωνσταντίνος Πατσαλάς πρόεδρος κοινότητας Δρυμού

Ωραιόκαστρο: Ακατάλληλο το νερό στο Δρυμό – Χωρίς νερό τα βράδια σε περιοχή στο Μελισσοχώρι

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.