Ωραιόκαστρο: Ακατάλληλο το νερό στο Δρυμό – Χωρίς νερό τα βράδια σε περιοχή στο Μελισσοχώρι

Ωραιόκαστρο: Ακατάλληλο το νερό στο Δρυμό – Χωρίς νερό τα βράδια σε περιοχή στο Μελισσοχώρι

Από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (ΔΕΥΑΩ) ανακοινώνεται ότι εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί με την υδροδότηση του Μελισσοχωρίου (λόγω της πτώσης της στάθμης των υδάτων στις γεωτρήσεις) συστήνεται στους καταναλωτές του Δρυμού να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ για πόση και μαγείρεμα, καθώς διενεργούνται νέες αναλύσεις ποιότητας του νερού.
Η ΔΕΥΑΩ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ποιότητα του νερού μόλις ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες αναλύσεις.
Υπενθυμίζεται ότι απο Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 και κάθε βράδυ θα διακόπτεται η υδροδότηση σε περιοχή στο Μελισσοχώρι, προκειμένου να γεμίζει η δεξαμενή με νερό.

Ειδικότερα, η υδροδότηση θα διακόπτεται καθημερινά από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας, στην περιοχή που βρίσκεται από το πρατήριο υγρών καυσίμων και πάνω.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.