Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό;

Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό;

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού φέτος, το πρωί της 23ης Οκτωβρίου 2021 και θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2021. Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η θέση αυτή. Μην ξεχνάτε να διαβάσετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Το πιο κρυφό, μυστικό κομμάτι του ηλιακού ωροσκοπίου σας θα φωτίσει ο Ήλιος από τον Σκορπιό κι όλα στη ζωή σας γίνονται πιο έντονα, αλλά και πιο απαιτητικά. Είναι η στιγμή να διερευνήσετε τις πιο «στενές» σας επαφές με τους άλλους, ξεκινώντας από την ίδια σας την ερωτική-σεξουαλική ζωή. Να δείτε τι πάει και τι δεν πάει και τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε πιο υγιείς και ικανοποιητικές ερωτικές σχέσεις. Είναι η στιγμή της ωμής αλήθειας και ειλικρίνειας τόσο στον έρωτα όσο και στα οικονομικά σας. Δείτε εξονυχιστικά φορολογικά θέματα, ασφάλειες, δανειοδοτήσεις, χρηματοδοτήσεις, πάγια έξοδα, τα οικονομικά της επιχείρησης σας ή της επιχείρησης που εργάζεστε. Αποκτήστε πλήρη έλεγχο για να βγείτε κερδισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Τον τομέα των σημαντικότερων σχέσεων σας φωτίζει ο Ήλιος στο πέρασμα του στον Σκορπιό. Οι μακρόχρονες σχέσεις, οι σχέσεις γάμου, οι σημαντικές σας συνεργασίες και συνεταιρισμοί, οι σχέσεις με τους ανθρώπους που σας συμβουλεύουν, αλλά και οι σχέσεις με τους ανταγωνιστές σας, όλες αυτές οι σχέσεις υπάγονται στον τομέα που θα βρίσκεται από τώρα μέχρι τις 22/11 ο Ήλιος στον Σκορπιό. Αυτό είναι το πεδίο που πρέπει να δουλέψετε χωρίς φόβο, αλλά με ειλικρινή διάθεση να δείτε τόσο τα καλά όσο και τα στραβά και να τα αλλάξετε. Μολονότι σας είναι δύσκολο να φεύγετε από σχέσεις, ίσως τώρα πρέπει να αλλάξετε τακτική και να δείτε βαθιά και ειλικρινά τι σας προσφέρουν οι άνθρωποι που είναι στο πλευρό σας και πώς μπορείτε να διορθώσετε την ποιότητα της σχέσης που έχετε μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος στο πέρασμα του στον Σκορπιό σηματοδοτεί τη φάση της χρονιάς που πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, ώστε να απαλλαχθείτε από κακές και βλαπτικές για την υγεία σας συνήθειες. Να δείτε με ειλικρίνεια το δικό σας μερίδιο ευθύνης στα όποια προβλήματα υγείας μπορεί να έχετε, να κάνετε ένα ετήσιο τσεκ απ, να δείτε πώς θα βελτιώσετε τη διατροφή σας, πώς θα αποτοξινωθείτε, πώς θα βάλετε περισσότερη άσκηση, πώς θα βελτιώσετε εν γένει την ποιότητα της καθημερινότητας σας και θα ενισχύσετε τις άμυνες του οργανισμού σας. Ακόμη, να δείτε τα θέματα της δουλειάς σας και πώς θα απαλλαχτείτε από το επαγγελματικό άγχος που κάνει κακό και στην υγεία σας. Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στη δουλειά, ώστε να είστε και πιο παραγωγικοί, αλλά και λίγο περισσότερο χαλαροί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος περνά στον φιλικό σας Σκορπιό κι εσείς στρέφετε την προσοχή σας σε όλα όσα στη ζωή σάς δίνουν χαρά, ικανοποίηση, ψυχαγωγία, λόγους για να ζείτε! Τα παιδιά σας ή το θέμα παιδί γενικότερα, στην περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε απόγονο και ίσως δυσκολεύεστε, θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Δεν είναι απίθανο σενάριο και μια εγκυμοσύνη σε αυτό το διάστημα. Ο έρωτας, τα φλερτ, η διασκέδαση, η δημιουργία, τα σπορ, τα χόμπι, οι έξοδοι, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, όλα αυτά θα φωτίσει ο Ήλιος από τον Σκορπιό κι αν τα έχετε παραμελήσει, αν τα έχετε εγκαταλείψει και γεμίσατε μόνο με «πρέπει» τη ζωή σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα ξαναπιάσετε με πάθος.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι εύκολο για σας τα παιδιά του «Ήλιου» η περίοδος του Σκορπιού, ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι, καθώς σας αναγκάζει σε μια κάθοδο σε σκοτεινά μονοπάτια που κρύβουν απωθημένα, συναισθήματα που δεν εκφράσατε, «σκελετούς στην ντουλάπα» που επιμελώς αγνοείτε την ύπαρξη τους και δεν θέλετε να τους αντιμετωπίσετε. Όμως, αν υπάρχει μια μαγική στιγμή μέσα στο χρόνο που μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από ένα τέτοιο εσωτερικό ταξίδι, τότε δεν είναι άλλη παρά αυτή που σηματοδοτεί ο Ήλιος στον Σκορπιό μέχρι τις 22/11. Απλά πρέπει να είστε ειλικρινείς, πολύ ειλικρινείς τουλάχιστον με τον εαυτό σας. Μόνο έτσι φεύγουν οι φοβίες, όταν τις αντιμετωπίζουμε. Θα είναι μια περίοδος για σας έντονα συναισθηματική, μπορεί να υπάρξουν φορτισμένες συγκινησιακά στιγμές με την οικογένεια σας. Μπορεί να θέλετε να μείνετε περισσότερο μόνοι ή περισσότερο στο σπίτι ή μπορεί να μην νιώθετε τη συνηθισμένη υψηλή σας ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, στο ετήσιο ταξίδι του στον ζωδιακό και ζωντανεύει ακόμη περισσότερο τον τομέα της επικοινωνίας, της μάθησης, των επαφών, των συμφωνιών, των μετακινήσεων. Έχετε από τη φύση σας κάτι αεικίνητο κι ένα πνεύμα που δεν ησυχάζει ποτέ αν δεν ανακαλύψει κάτι καινούριο, κάτι που να το συναρπάζει. Έτσι σ’ αυτή την περίοδο, θα είστε πιο περίεργοι από την μία και πιο πρόθυμοι από την άλλη να εξερευνήσετε δυνατότητες εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας, υπολογιστών, οδήγησης, σεμιναρίων πάνω σε αντικείμενα του ενδιαφέροντος σας και γενικότερα απόκτησης γνώσεων που θα σας φανούν χρήσιμες στην πορεία. Θα θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή θα γίνετε πιο ενεργητικοί στη συμμετοχή σας στα κοινά. Θέματα που αφορούν στενούς συγγενείς θα σας απασχολήσουν περισσότερο, ενώ μπορεί να κάνετε κάποια κοντινά ταξίδια.

ΖΥΓΟΣ

Τα γενέθλια σας τελειώνουν τη στιγμή που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και φέτος αυτό θα γίνει το πρωί της 23ης Οκτωβρίου. Από δω και κάτω πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις φιλοφρονήσεις, τις ίσες αποστάσεις και να δείτε ρεαλιστικά και με μεγάλη ειλικρίνεια ακόμη και τις πιο δύσκολες και σκοτεινές πλευρές των σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σας, αλλά και των οικονομικών σας. Οι άνθρωποι που σας πλαισιώνουν ερωτικά, συντροφικά, επαγγελματικά, αξίζουν τη συναισθηματική ή επαγγελματική σας επένδυση; Μήπως δίνετε πολλά περισσότερα από αυτά που στο τέλος παίρνετε πίσω; Από την άλλη, πρέπει να δείτε και το κομμάτι έσοδα και έξοδα στη ζωή σας. Είναι σε μια ισορροπία; Μπορείτε να κάνετε κάτι να αλλάξετε και να βγείτε πιο κερδισμένοι; Εκμεταλλεύεστε σωστά τους πόρους σας; Μήπως έχετε κάτι στην κατοχή σας κινητό ή ακίνητο, το οποίο θα μπορούσε να σας αποφέρει η πώληση ή η ενοικίαση του; Μέχρι τις 22/11 έχετε μπροστά σας σχεδόν ένα μήνα να δώσετε απαντήσεις στον… εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά αγαπημένοι Σκορπιοί! Ήρθε και φέτος η ξεχωριστή στιγμή του χρόνου που ξεκινούν τα φετινά σας γενέθλια. Ο Ήλιος επισκέπτεται το ζώδιο σας και σας χαρίζει τη ζωτική του ενέργεια, ώστε να λάμπετε και να είστε στο επίκεντρο όλων. Είναι η στιγμή να ακουστούν αυτά που θέλετε να πείτε και να καταλάβουν οι άλλοι. Είναι η δική σας προσωπική Πρωτοχρονιά που πρέπει να βάλετε τους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας. Και σε αυτή τη γενέθλια χρονιά οι στόχοι πρέπει να είναι ο εξής ένας και σημαντικός: να βάλετε βάσεις για κάτι δικό σας! Θα είναι το δικό σας σπίτι; Η δική σας δουλειά ίσως και με έδρα το σπίτι; Θα είναι η δημιουργία της δικής σας οικογένειας; Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά τα σενάρια ευνοούνται και προς τα κει πρέπει να στρέψετε το βλέμμα και την ενέργεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμη κι εσείς τα φωτεινά και αισιόδοξα παιδιά του ζωδιακού, έχετε τις περιόδους που αποσύρεστε λίγο από τα φώτα και τις κοινωνικές συναναστροφές και μπαίνετε σε ένα πιο αποκομμένο από εξωτερική δράση, πιο μυστικό και πιο παρασκηνιακό τρόπο δουλειάς. Αυτό είναι για σας το διάστημα που ο Ήλιος βρίσκεται στον Σκορπιό, πίσω  ακριβώς από το ζώδιο σας. Κάποιοι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε πάνω σε ένα πρότζεκτ μοναχικά, άλλοι να μελετήσετε περισσότερο γιατί έχετε εξετάσεις ή ετοιμάζετε ας πούμε μια μεταπτυχιακή εργασία. Άλλοι να ερευνήσετε περισσότερο τις δυνατότητες και τις συνθήκες για να ξεκινήσετε ίσως μια επιχείρηση αργότερα. Ή πιθανώς να έχετε μια σειρά μυστικών συζητήσεων και επαφών αν θέλετε να κάνετε κάποια επαγγελματική αλλαγή. Η ίδια περίοδος, που εκτείνεται μέχρι τις 22/11, είναι εξαιρετική για να ασχοληθείτε και με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Επειδή αυτή είναι κάθε χρόνο και μια περίοδος που είστε πιο ευάλωτοι σε ιώσεις, αλλεργίες ή τα χρόνια προβλήματα να έχουν έξαρση, αφιερώστε χρόνο προκειμένου να βρείτε τις κατάλληλες θεραπείες και να δυναμώσετε προληπτικά τον οργανισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό, καταρχάς κάπως θα σας απαλλάξει από το τεράστιο άγχος που μπορεί να φέρατε το προηγούμενο διάστημα με τον Ήλιο στον Ζυγό στον τομέα της καριέρας. Όχι ότι ξαφνικά θα λυθούν όλα τα προβλήματα σας μεμιάς, απλά θα υπάρχει χρόνος και ενέργεια να ασχοληθείτε και με άλλα θέματα στην καθημερινότητα σας. Ένα από αυτά είναι οι φίλοι και οι συνεργάτες σας. Εδώ είναι που πρέπει να είστε πολύ ειλικρινείς με τον εαυτό σας αγαπητοί Αιγόκεροι. Να δείτε τι πραγματικά σας προσφέρουν οι άνθρωποι που θέλουν να λέγονται φίλοι σας ή συνεργάτες σας. Ποιος σας στηρίζει όχι με τα λόγια, αλλά με τις πράξεις του; Ποιος παίρνει το μέρος σας στα δύσκολα, κόντρα ακόμη και στα συμφέροντα του όταν πιστεύει το δίκιο σας; Αν νιώθετε ότι σε μια σχέση σας, που εσείς θεωρείτε σημαντική, έχετε μαζέψει πολλά… είναι καιρός για μια εξομολόγηση. Από την άλλη, είναι μια περίοδος για να θέσετε κάποιους στόχους ή να δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε στους στόχους που είχατε βάλει, αφού εκτιμήσετε την πορεία τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό μέχρι τις 22/11 στρέφει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής και κοινωνικής καταξίωσης. Είναι το επαγγελματικό σας προφίλ, η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας τόσο ως επαγγελματία όσο και ως μέλος της κοινωνίας. Αν νιώθετε ότι κάτι πρέπει να διορθώσετε εκεί, αν θεωρείτε ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές, τότε η περίοδος του Ήλιου στον Σκορπιό προσφέρεται για να δείτε όλα αυτά τα σενάρια σοβαρά και σε βάθος και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Πρέπει αρχικά να αποφασίσετε πόσο πρόθυμοι είστε να ξεβολευτείτε. Πόσο ειλικρινείς είστε με τα λάθη που έχετε κάνει μέχρι τώρα και πώς δεν θα τα επαναλάβετε στο μέλλον. Είναι η στιγμή να δείτε ειλικρινά αν κάποιοι στόχοι που είχατε στην αρχή της χρονιάς εξακολουθούν να σας ενδιαφέρουν τόσο ή πρέπει να τους διαφοροποιήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό είναι πάντα μια πιο τυχερή ή έστω απαλλαγμένη από σοβαρά προβλήματα περίοδος, που το μυαλό σας εργάζεται σε γρήγορους ρυθμούς, έχετε ωραίες ιδέες, επικοινωνείτε καλύτερα αυτά που θέλετε και βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Κάποιοι βέβαια μπορεί να «χάνεστε» και λίγο στον κόσμο σας ή να προσπαθείτε να δραπετεύσετε από την σκληρή πραγματικότητα. Κι επειδή τα ταξίδια λόγω και των συνθηκών έχουν περιοριστεί αρκετά, ίσως αυτό να σας οδηγεί να διαβάσετε περισσότερο, να δείτε πιο πολλές ταινίες ή και να πίνετε λίγο παραπάνω αλκοόλ, προκειμένου να έχετε μια ψευδαίσθηση μιας άλλης πιο χαλαρής και πιο όμορφης διάστασης. Σε κάθε περίπτωση, ο Ήλιος στον Σκορπιό ξυπνά μέσα σας την ανάγκη να μάθετε καινούρια πράγματα, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, αλλά και να μοιραστείτε με τους συνοδοιπόρους τις γνώσεις και τα ευρήματα των ανακαλύψεων σας.

Άση Μπήλιου 
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.